Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok, akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akiknek a ronda, visszahúzódó srácok jönnek be?

Figyelt kérdés
Annyi helyen lehet itt olvasni, hogy mindenki megtalálja majd a párját, nincs olyan, hogy selejtes ember, stb, gondolom már ti is láttatok rengeteg ilyet. De mi a helyzet az olyan fiúkkal, akik rondák és visszahúzódóak? Tényleg vannak olyan lányok, akik kimondottan az ilyen fiúkat szeretik?
2019. febr. 4. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Igy kifejezve nem.

Viszont a ronda az egy szubjektiv dolog. Még lehetsz szép valakinek.

De ha továbbra is ilyen pesszimista maradsz akkor egyedül fogsz meghalni.

2019. febr. 4. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért lennék pesszimista?
2019. febr. 4. 23:11
 3/7 anonim válasza:
Esetleg ha linkelnél egy képet, egy ronda fiúról (nem kell, hogy te legyél az), még értelmes választ is tudnék neked adni.
2019. febr. 4. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs, mindegyik lánynak a jóképű, okos, inteligens, művelt, f sza csávó jön be nekik, akik talpraesettek és önbizalomban dúskálnak!

Ha ezek az alapok meg vannak, az összes lány a lábad előtt hever! :)

2019. febr. 4. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
A külső szubjektív, szóval mindenkinek más tetszik. Őszintén szólva én ritkán látok olyan fiút, akire azt mondanám, hogy tényleg csúnya. De az ilyen felzselézett hajú, szakadt nadrágot hordő fiúktól a hideg is kiráz. De ha valakinek van egy kellemes, nem túl feltűnő stílusa és normális hajviselete, akkor nálam abszolút lehet esélyes. Ha meg valaki visszahúzódó, szerényebb típus, az csak plusz pont nálam. :)
2019. febr. 5. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én see vagyok egy macsó szépség.. De csak van még olyan lány aki nem egy trendi ribi és értékeli ha szeretik és hűséges stb.. Bár nekem is visszahúzódó lány kéne aki nem bulizgat stb, őket se egyszerű megtalálni sajnos.. Legalábbis nekem 18 év alatt semmi se jött össze :(
2019. febr. 6. 00:49
 7/7 anonim válasza:

Az, hogy "ronda", az nem baj egyaltalan. ahogy az elottem szolok is mondtak, ez total egyenfuggo. Csakhogy a visszahuzodo termeszet, a hallgatagsag ezen rontani fog. Nagyon sokat.

Voltak nekem ronda pasijaim, viszont mindegyik humoros volt es magabiztos. Tudtak mirol beszelgetni es tudtak elni es szerettek szorakozni (ezen nem csak a bulizast ertem)

2019. febr. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!