Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen visszahúzódó vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen visszahúzódó vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

De oltári szinten kezdem az elejéről tehát nem merek és nem is szeretek ismerkedni suliban nem tudok elengedni (egy viccet nem tudok elmondani)

Nem tudok oda menni a tobbiekhez hogy csáo mi a helyzet? Stb mert ugyerzem hogy utana nincs mirol beszelnunk es az a baj hogy ez lanyoknal megrosszabb ugyerzem nem lesz baratnom mert nemtudok a lanyokkal kapcsolatot teremteni laza lenni Általános iskola 7. Osztályban kezdett ez egyrejobban elo jonni es az a baj hogy interneten se merek rairni senkire mert egybol az jut eszembe hogy piszkalom zaklatom es ilyenkor lenezne

Ismeroseim szerint jól nezek ki altalanosban nagyon sok lanynak tetszettem megis az onbizalmam 0 kerlek szepen aki tudja mit csinaljak segitsen nagyon rosszul erzem magam mit kellene tennem??

2018. okt. 24. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Idegeneket se mersz megszólítani?
2018. okt. 24. 01:44
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Palacsintát , de nutelásat ,vagy fahéjas szilvásat.

De johet bukta is mellé.

2018. okt. 24. 01:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Interneten lehet úgy is barátkozni, hogy nem a meglévő ismeretségi körödből. Talán könnyebb lenne, ha keresnél olyanokat, akikkel közös érdeklődési körötök van. Akármilyen elcsépelten is hangzik, az első lépések tényleg a legnehezebbek. Szépen fokozatosan csináld, ha könnyebb, akkor először a neten ismerkedj, vagy ha úgy adódik, akkor szólíts meg valakit.

Például látod, hogy szomorú, nem ül mellette senki és látásból már ismered: "Szia, mi újság?" + kedves mosoly. Ne aggódj, mindenki izgul kicsit vagy nagyon, ha ismerkedik, nekem is nehéz volt és nehéz most is. Egy szintig hajlandó vagyok elmenni, de mindig megvan a határ, ezért elég szűk a valód baráti köröm. (Kb. 3-4 személy összesen)

Lányként azt tudom mondani, hogy minden lány más. Meg talán mi kicsit könnyebben ismerkedünk, nem tudom. Például engem sose szólítanak meg fiúk és nem is próbálnak ismerkedni. De nagyon sok lány hamar megbízik bennem és ez egy szuper dolog. Azt mondtad, hogy tetszettél a lányoknak, szóval ha azóta nem növesztettél pár szarvat a homlokodra, akkor most se lehet baj. (Ha növesztettél szarvat, akkor elnézést. Csupán arra utaltam, hogy nehéz úgy ismerkedni, hogy közben csaknem kibököd a másik szemét.... gondolom én, nekem nincs szarvam, se agancsom)

A legtöbb lány véleményem szerint szereti, ha a fiú kezdeményez, szóval hajrá! És igen, nagyon aranyosnak tarjuk, ha egy srác határozott (az ismerkedést illetően), de mondjuk zavarba jön vagy kicsit bénázik, szóval emiatt se aggódj! ^^

Remélem tudtam picit segíteni, legyen szép napod!

2018. okt. 24. 02:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj és lehet hogy tudok segíteni! 😅
2018. okt. 24. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Idegeneket nagyjából lemerek de mondjuk egy szeplanynal eselytelen :/ vagy ha egy olyan fiú akiből árad a bekepzeltseg azzal se :(
2018. okt. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!