Ha én eléggé félénk vagyok, társaságban visszahúzódó, a lány pedig kb teljesen az ellentétem (csak ebből a szempontból), akkor lehet nála esélyem? *-*
nekem kb ő lett a legjobb ismerősöm, imádok vele lenni, teljesen odavagyok érte! *-* de ezt nem tudom még igazán kimutatni :/ szoktunk találkozni, de randi még nem volt. Néha úgy érzem, hogy nem lehet ebből semmi, mert ő sok embert ismer, kedvel, és viszont őt is sokan ismerik, kedvelik, és nem tudok velük versenyezni :/
Én próbálok minden tőlem telhetőt megtenni találkozókért, olyan dolgokat, amiket még sosem csináltam *-* mert miatta érdemes *-* de lehet ő nem is látja, hogy küzdök, mi? :/ mert egy normális embernek nem kell küzdenie olyan gátlásokkal, mint nekem vannak :/ ajj, annyira féleek, hogy egyedül maradok, vagy szerelmes leszek belé, ő pedig visszautasít :/
Mondjuk biztos megpróbálok mindent :D deee kb félek, hogy most is találkozik valakivel, aki nem én vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!