Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teltebb lányok! Nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

2019. márc. 15. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Minden egyes telt lánynak a szőke hajú, kék szemű pasik jönnek be. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Mindenkinek más az ízlése, szóval ez a kérdés értelmetlen.
2019. márc. 15. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyanok akiknek legalább egy pár szárnyuk van és csápjaik.
2019. márc. 15. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ha nem "túl" telt, tehát nem kövér csak kicsit szélesebb a csípője, vastagabb a combja, akkor neki is ugyan azok a srácok akik a nem telt lányoknak, tehát ízlésüktől függ, semmi extra.

Ha viszont a tipikus nagydarab, debella(már elnézést a kifejezésért) csajokra gondolsz, akkor nekik általában a nagyobb darab srácok jönnek be, mivel nem szeretnek általában kövérek lenni és ha a barátjuk vékony, akkor az olyan szúrás nekik, tehát nem esik jól.

Ezek a tapasztalataim.

18/F

2019. márc. 15. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
Szia nekem teltebb lányként (nem vagyok olyan duci de van mit fogni rajtam) az átlagos testalkatú, magasabb srácok mit én (157 cm magas vagyok). Amugy pedig intelligens, vicces, kedves srácok.
2019. márc. 15. 19:09
 5/5 anonim válasza:
Halii. Én a teltebb kategóriában tartozom, (170 cm 62-4kg) széles csípő stb. XD ne legyen a fiú csontkollekció mert az nekünk kellemetlen tud lenni, meg igazából nagyon egyénfüggő. Ja és ne legyen bunkó ;) nagyon általános kérdést tettél fel drága😅
2019. márc. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!