Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz ha a teltebb lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Egyszer beszélgettünk osztálytársaimmal, és mondtam, hogy az egyik lány aki kicsit túlsúlyos, hogy szerintem jól néz ki. És kiröhögtek, úgyhogy azt mondtam, hogy csak vicceltem. Tényleg mindenki kiröhögne egy vékonyabb fiút ha ducibb lánnyal járna?
15f
2017. dec. 25. 14:17
1/8 anonim válasza:
Nekem is a duci lányok jönnek be, mindig duci csajom volt. Nincs ebbe semmi rossz! Vállald fel!
2/8 anonim válasza:
Szerencsés vagy mert az ilyen lányokra kevésbé hajtanak, tehát válogathatsz :)
3/8 anonim válasza:
Dehogyis, ez lenne a normális. Csak ez a divat mánia elferdítette a párválasztási ideál dolgokat.
Amúgy pedig a ducibb nők sokkal jobbak a párkapcsiban.
4/8 anonim válasza:
Teljesen normális nekem is a teltebbek jönnek be
6/8 anonim válasza:
en 14 eves lany vagyok tulsujos es az emberek hulyek ha kirohognek mindenkinek mas az izlese neked ez es az en kategoriam orulne ha ilyen sracot fogna ki maga melle mert fellvallalni aki vagy
7/8 anonim válasza:
általában ritkán jönnek be a fiúknak a teltek, nem a mostani ízlés, és a divat miatt hanem mert ez az igazság, külső fog meg elsőre, és az szerint kezdeményeznek tehát ezért azokhoz mennek oda, és igem, van a belső, igen és lehet kedves, stb, de ha egyszerűen nem tetszik külsőre, nem tartod vonzónak, nem működik a kémia akkor lehet bármilyen kedves, nem lesz semmi belőle, de ha a testi dolgot nézzük, akkor a legnépszerűbb felnőtt videós oldalon sem a "Plus Size" modellek vezetik a listát, nem sokan nézik őket.
8/8 anonim válasza:
+ nem tudom ki, hogy van vele, én a belsőjük alapján sem tudnám kedvelni őket, eddigi ismerettségi körömben a teltebb lányok voltak a leghangosabbak, kiabálgattak, nem nőhöz méltóan viselkedtek, röhögtek csúnyán, piszkálták a kisebbeket, szóval valahogy belsőre se fognak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!