Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg csak az alacsony és/vagy teltebb lányok jönnek be?
Az ember ilyen hagyd rajuk... Ha ilyen vagy gebezbek ha kisebb lennel torpeznenek ha dagibb lennel kovereznenek... Mindenhol vannak ilyenek akil nincsenek magukkal megwlegedve masokat bantanak hogy ne csak nekik legyen rossz :/ fogsz majd talani valakit egyszer, hiszen latod sok magas srac is van ..
Amugy a multkor egy 2 meterws par allt mellettem, ha nem voltak magasabbak mert a vallukig nem ertem... Megis ott voltak egymasnak, szoval yah lesz majd valaki.
18f
Én alacsony vagyok és egy pici felesleg (tényleg nem sok, csak hasam nem lapos) is van rajtam és eddig senki se közeledett felém.
Te meg örülj! A modelleknek is ilyen az alakja!:)
Ne haragudj a komolytalanságom miatt, de ezen a "gurulósböröndön" nagyon jót nevettem. :D
Btw: szerintem egyén függő, hogy kinek mi jön be. Ha nagyon megtetszik a szeme, arca egy lánynak, én onnantól csak az összképet nézem. Nem külön a testalkatát. Sokkal többet számít az arc szerintem. De hiába, sajnos vagy nem sajnos, a nagyon vékony / duci lányok nem vonzóak számomra. Az alacsony lányokat szerintem nagyon sokan aranyosnak tartják (bevallom, én is). A telt alkat egy határig teljesen jó, de őszintén szólva én jobb szeretem a sportosabb testalkatot (vékony / kicsit izmosabb, de nem túlzottan). A magassággal addig nincsen bajom, amíg nálam nem magasabb (én 186cm vagyok :) ).
17F
Engem valamiért irritál ha nagyon alacsony vagy éppen magas egy lány. Nekem 175-185cm közözött a megfelelő, (én 193 vagyok)
Bár manapság azt veszem észre hogy a legtöbb 15-16 éves lány inkább alacsony és ööm.. "tömzsi" legalábbis az én környezetemben nagyon kevés a normál testalkatú lány
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!