Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak aki nem tudja:
FTM:
Ez egy rövidítés a Female to Male-ra, azaz, hogy “nőből férfi”. Ezt azok az emberek használják, akik női testben élnek, de a tudatuk férfi

Nem.
Viszont nem azért, mert konzervatív tudatom lenne, hanem azért, mert ugyanúgy elítélem a genderizmus/transzneműség elméletét, mint a konzervatív 2 nem szerinti elméletet.
Nem értem, hogy ha valaki elítéli, hogy a jelenlegi köztudat szerint olyannak kell lennie, mint amit a társadalom kiszab rá a biológiai neme szerint, miért akar ugyanúgy beskatulyázódni a másik nem szerepébe? Nem bántani akarom az ilyen embereket ezzel, hanem tényleg nem értem, de ha van időd/kedved, szívesen meghallgatnám a te nézeteid a témával kapcsolatban, veheted ezt egy change my mind felkérésnek. :D
Szerintem mindenki legyen olyan amilyen akar lenni, és ne a társadalmi nemek alapján kategorizálja be az életvitelét.
Volt olyan exbarátnőm, akiben kezdett kialakulni ez a dolog és gondolkozott egy ftm változáson, nem bántottam miatta vagy bármi hasonló, nem is zavart egyáltalán, csak beszélgettem vele a témáról és kiderült, hogy teljesen máshol gyökereztek a gondolatainak az alapjai, a végén magától jött rá, hogy nem is a transzneműség az, ami megoldást nyújtana a problémáira.
19-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!