Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok a kpopper lányokról? Járnátok egy kpopper lánnyal vagy nem?
Járnék persze, soha nem hallgattam, de lehet megszerettetné velem ki tudja:)
(Én rpopper vagyok ezek szerint) 18f
Ugyan lány vagyok, de ehhez muszáj hozzászólnom. Fiúk, remélem tudjátok (talán poénból, de néhány ide kommentelő srác nagyon el van tévedve a kpopperekkel kapcsolatban, és eléggé nagy tévhitben él a kinézetükkel kapcsolatban, a hatalmas nagy általánosítást már nem is említve, hopp mégis), hogy nem minden koreai zenét szerető lány néz ki úgy, ahogy? És viselkedik úgy, ahogy pár, még kevésbé érett, ugyan hasonló ízléssel bíró társuk? Én személy szerint lány vagyok (említettem, tudom), és nem erőltetném a szeretett fiúra a zenémet. Ugyan miért tenném? Saját gondolatokkal bíró ember, ha azt mondja, neki ez nem jön be, elfogadom és keresünk más témát. Egyébként pedig szerintem sem olyan nagy dolog, ha eltérő a zenei ízlésünk a párunkkal:) Köszönöm a figyelmet, ezt ki kellett írnom magamból:D
16/L
Jó ég xd
Komolyan zene alapján akarnád megítélni?
Én kpoper vagyok. De más rock fele irányuló zenéket is hallgatok. Ha valaki azért nem kedvelne téged mert valami különböbzőt halgatsz ( nem ojat mint minden 2.ember) akkor neked sem esne jól.
#6-osnak: szerintem előbb nyelvtanórára járjál, ne lánnyal.
Egy kpopper nemcsak kpopot hallgat, szóval beskatulyázni így bárkit is felesleges. Persze van egy kemény mag, akikkel jobb nem kezdeni, de azokról már 80 méterről virít, hogy kattantak.
Ismertem két kpoppert, akik lenézték a magyar srácokat és náluk csak koreai jöhetett volna szóba. Ami azért volt vicces, mert egy jóízlésű srác nem nyúlt volna hozzájuk bottal se, se magyar, se koreai. :D De ez a high standard nyilván abból eredt, hogy a kinézetük miatt 20 fölött se volt még soha pasijuk. Savanyú a szőlő...
A legtöbb kpopper lányról nem mondanád meg, hogy hallgat koreai zenét (ez mióta is számít?), akiket meg feltűnősködni, izmozni látsz, azokkal nyilván nem fogsz kezdeni. Ez a kérdés annyira irreleváns, mint "járnátok-e rocker/gót lánnyal". Ha tetszik egy lány, nem mindegy, mit hallgat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!