Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok az idősebb lányokról?
Sztem ez a csajtól is függ, de pl a kora miatti érettség bejövős lehet egy komolyabb srácnak.
Meg persze vannak az alacsony és/vagy vékony, babaarcú lányok, akiket sokkal fiatalabbnak gondol az ember a valós koruknál:)
nekem bejön :D sőt, csak kíváncsiságból is kipróbálnám akár egy 10 évvel idősebb nővel is
de ugye kinek mi jön be, itt se lehet általánosítani
20/f
Nekem abszolút bejönnek. Szinte jobban mint a korombeliek, mert szerintem a nők 28-35 évesen a legszebbek. Valahogy ilyenkor nyílnak ki, és elkezdenek ragyogni. Ekkor már nem kislányok, hanem tényleg érett független, erős nők, és ez elképesztően szexi tud lenni. Legalábbis nekem az. Amúgy nekem nem esetem ez a szőke hajú baba arcú lány típus. Inkább szeretem a fekete és vörös hajú lányokat, és a kicsit különlegesebb arcvonásokat, vagy az izgalmas tekintetet, amiben el lehet percekig veszni. Szóval lényeg a lényeg... nekem bejön, ha idősebb.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!