Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 16 vagyok és van egy nálam 1,5évvel ídősebb csaj akinek bejövök?
Figyelt kérdés
ezt az osztálytársak is mondták akik beszélgetnek vele+plusz mindig néz ha arra megyek múltkor az osztálytársának is jelzett amikor épp arra mentem , beszélgetni csak keveset beszélgettünk, ő nem nagyon kezdeményez beszélgetést
Egyszer suliban egyedül ültem az aulában és csak ő volt ott meg én ott mászkált és töbször is direkt leejtette a tankönyveit és felém pucsítva lehajolt
Elég nagy curva igazábol de elvileg szuz és én megvinném egy menetre
#Egyjókúráslehetmaxbelőle
2018. máj. 2. 19:39
1/5 Mádár0218 válasza:
Az, hogy idősebb nem okoz semmit, gyerünk fűzd be :D
3/5 anonim válasza:
Kurv4, de szűz? Lol.
Remélem nem teszi szét a lábád egy ekkora gyökérnek:)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát már késő remélgetni
2018. jún. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!