Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a tinderről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tele kérdése:

Kinek mi a véleménye a tinderről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék ismerkedni lányokkal,már 18éves vagyok,és nem nagyon van lehetőségem beszélgetni velük,mert dolgozom elég sokat,és igy a szabadidőm itthon töltöm. A kérdés adott,igazából az érdekelne,hogy ez az applikáció ingyenes-e,és hogy hogyan müködik,illetve mi a véleményetek arról,hogy lehet-e kellemetlen helyzet miatta,tehát hogy ha ismerős meglát ott engem az gáz,vagy nem? Sok-e a kamuprofil?

2019. máj. 25. 18:34
1 2
 1/11 Klepping válasza:
86%

Szerintem nincs olyan fiatal, aki ne próbálta volna már ki. Kamuprofilok vannak, de nagyon elenyésző. Ha majd csak úgy random az egyik pillanatról a másikra nem írnak vissza, akkor ne lepődj még, mert tündérén ez sokszor így végződik.

Ezért érdemes hamar személyes találkozóra vinni a dolgot, mert kulonben elhal.

2019. máj. 25. 19:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. máj. 25. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
A társkeresőkhöz mindig szerencse kell. Vagy találsz magadnak érdemes lányt vagy nem. Fele fele esély van rá akármelyiken is akarsz ismerkedni.
2019. máj. 25. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet találni nagyon is értelmes lányokat. Azonban arra figyelj hogy egy szebb csaj naponta kap kb 20-30 üzenetet. Szal okosba kell
2019. máj. 26. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Igazából már voltam fennt 2 napig,de én húztam rengeteg embert jobbra,egy húzott vissza és ráirtam de nem válaszolt.Azthittem valami fizetős vagy valami,nemhittem hogy ennyire nem reagálnak.Azért az hogy kb 80-85ből 1 ember húz vissza az durva.Egyébként nem érzem magam csúnyának,fb-on két lány is udvarolt nekem,csak sajnos nem az én eseteim.
2019. máj. 26. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Az nem elég hogy nem érzed magad csúnyának sajnos. Jóképűnek kell lenned.
2019. máj. 26. 22:21
 7/11 anonim válasza:
53%

Nem rossz ötlet, de az esetek 99%-ában nem ott fogod megtalálni a Nagy Ő-t, de még csak a lábát se fogja szétrakni egyik csaj se. Mindenesetre ismerek egy srácot, akinek bejött a Tinder és megnyerte a főnyereményt.... itt főz a közös konyhánkban! :D

Neki én voltam az első, akivel találkozott, de én már rengeteg faszival randiztam, többekkel kapcsolat is lett a dologból, szóval egyáltalán nem reménytelen!

2019. máj. 28. 21:29
 8/11 anonim válasza:
69%

Ha legalabb 10/8-as kinezeted van, vagy felette, akkor a Tinder neked valo. Ha 10/7 akkor heti egy randid lesz. 10/6 es alatta felejtos. Kizarolag arra lesz jo, hogy lenullazza az ember onbizalmat. Ne feletsd el, hogy a legjobb pasik is fent vannak, es hulyek lennenek a lanyok, ha nem oket sziveznek be :/ lehetseges, hogy egy atlagos csajt csak kethetente egy jo pasi fog beszivezni, de en ugy latom, hogy inkabb kivarja azt az idot. Elmennek randizni, ott az atlagos lany kufircol egyet a machoval, utana tudja mutogatni a baratnoinek, hogy ezzel az alfahimmel kamatyolt. Azok titkon irigykednek egy sort, es ok is kivarjak a sorukat, hogy veluk is kamatyoljon. A tobbieknek marad a matyi :D

Igaz tortenet alapjan

2019. jún. 1. 14:13
 9/11 anonim válasza:

Ahogy az előzők, úgy én is csak azt tudom mondani, hogy akkor lesz matched ha kitűnsz a tömegből. Azt tudni kell, hogy férfitöbblet van a Tinderen, azaz a nők egy idő után alkalmazkodnak a szinthez, emelkednek az elvárások, amiket a Tinderen lévő férfiak felső 5-10% a teljesíteni is tud. Ennek fejében hülyék lesznek téged jobbra húzni, amikor 3 balra húzás után ott lesz a főnyeremény.

Ja és ha valaki ismerős meglát ezen a felületen, nem hiszem, hogy szégyenkezned kéne, hisz ő lát téged, ergo ő is fent szóval akkor a saját állapota is szégyenletes.

Én azt javaslom, hogy ne fűzz sok reményt hozzá, inkább lásd ezt úgy, hogy ez is egy lehetőség, ezt is tartsd fent, de ne alapozza erre mindent.

2019. jún. 2. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom fiú vagy. Sokan szidják, de pl én se tudok máshol próbálkozni. Tudnék, de mindig van faszijuk élőben... :D
2019. jún. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!