Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelt kérdés
Alapjáraton milyenféle embereket lehet találni rajta?Szerintetek megéri/megérte regisztrálni?Hozott már bármiféle sikert bárkinek is?Ja és még azt szeretném kérdezni azoktól akik regisztráltak,hogy létrehozást követően mennyit kellett várni az első párba álláshoz?Én 2 napja hoztam létre de még semmi.Másnak is ilyen lassan megy a tinderen?18/F
2018. okt. 1. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vált be, a lakhelyemen egész egyszerűen nem találtam olyat, akivel jól kijöttünk volna. (Amikor elutaztam, akkor igen) Viszont sok barátság született. Regisztrációt követően kb. 5 perc múlva lett matchem. 18/L
2018. okt. 1. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam én is, de nem látom értelmét.

Az ember csak a külsőt veszi figyelembe és attól függően húz jobbra, vagy balra. Aki felszínes kapcsolatot keres annak tökéletes - félreértés ne essék, kivétel mindig akad, biztos van olyan aki talált itt komoly kapcsolatot, én csak a saját véleményem írtam le.

18/L

2018. okt. 2. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában három variációt figyeltem meg eddig, van az aki csak egy menetet akar, van, aki szimplán ugye nem szimpatikus neked, s van aki meg kedves, hasonló az érdeklődési körötök, stb. Elkezdte beszélgetni, imponál, s elhatározzátok, hogy találkoztok. Nekem volt már pár ilyen találkozóm, s élőben mindig rájöttem, hogy van valami kattjuk. Nem véletlenül vannak ott. Az egyik pl borzasztó negatív volt, folyamatosan csak morogni tudott mindenre hogy milyen rossz, a másik meg csak egy iszákos drogos paca volt, a harmadik halál depressziós, stb. Nem mondom, nekem is vannak hibáim. De az a baj a tinderrel, hogy nem élőben beszélsz az emberrel, s hiába látod a képeket és olvasod az üzeneteket, sokszor teljesen más ennek ellenére élőben az adott személy. S igazából mire találsz egy olyan embert aki normális, szimpi is, és elkezdesz vele beszélgetni, akkor adtok egymásnak 1-2 hét csak chatet,s utána találkoztok, s ott derül ki, hogy még se tetszik. Totális időpazarlás szerintem. Vagyis nekem nem volt még jó tapasztalatom vele. Persze ilyen felületes dolgokra elég. :)
2018. okt. 3. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Srácként nekem is csak hasonló tapasztalataim vannak az internetes ismerkedős oldalakkal, mint az előttem szólónak, de ezek szerint vannak kivételek, csak szerencsésnek kell lenni. :D

19/F

2018. okt. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!