Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderről vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, és ciki vagy nem, nem volt még barátnőm. Nem vagyok egy Adonisz, és nem nagyon járok el szórakozóhelyekre sem (havonta-kéthavonta pár alkalommal, az sem diszkó, hanem inkább iszogatós-beszélgetős hely), így nem találtam még senkit, akit igazán szerethetek. Szégyen vagy nem, kezdem úgy érezni, hogy új lehetőségek után kell néznem, és a Tinderről találtam a legtöbb leírást (bár nem egyéjszakás kalandot keresek), így gondoltam kipróbálom, bár előtte szeretnék róla olyanoktól véleményt hallani, akik használták/használják. Vagy esetleg egyéb randioldalt próbáljak ki?

2018. júl. 1. 22:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%

Nem használom, de van véleményem róla. Szerintem ne. Ha csak egy ember is a Tinderen találja meg élete párját, én hátast dobok helyben.

Járj helyette több helyre,ismerkedj meg új emberekkel, ne a neten böngész kamu-profilos csajokat.

Ha nem is vagy Adonisz, akkor a sok szilikon-agyú csaj nem fog "szuperlájkot" osztogatni, az okos lányok, akik nem külsőre mennek pedig nem töltik le ezt a felesleges alkalmazást.

2018. júl. 1. 22:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van, csak nem vagyok nagy társasági ember (de antiszociális sem), egyedül meg nem szeretek beülni valahova egy pohár sörrel a kezemben. Ha egy haverommal vagyok, akkor oké, úgy már fel tudok oldódni, de egyedül nem biztos. És nem egy feltöltött mellű, kikent műnőt keresek 3-as IQ-val, hanem egy normális lányt, akivel lehet beszélgetni, és érzem, hogy a Tinderen ezt nem fogom megtalálni. Lehet, hogy csak egy hirtelen fellángolás volt, nem tudom, de ha csak ri**ncok vannak fent, akkor inkább hanyagolom.
2018. júl. 1. 23:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt fontolgatom (lányként), de én is attól félek, hogy nem azt a színvonalat találom, amire számítok. Emiatt a bizonytalanság miatt nem töltik le mások sem, szerintem. 18/L
2018. júl. 1. 23:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez a bizonytalanság bennem is megvan. Rengeteg helyen látom, hogy főleg egyéjszakás kalandot keresők regisztrálnak, és én személy szerint nem azt keresem. Lehet rossz irányba indultam el, és bár manapság egyre kevesebb a hosszútávú kapcsolat, valamiért (így hirtelen fellángolásból) azt hittem, hogy ott könnyen megtalálom. És hogy már 2 ember is kételkedik ebben az appban, az nekem elég arra, hogy ne használjam. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 1. 23:42
 5/18 anonim válasza:
Én megpróbáltam ezt az egészet hogy vajon milyen lehet, de nincsen pozitív véleményem róla. Azt vettem észre hogy nehezebb beszélgetni. Ha bárban, szórakozóhelyen találkozok valakivel, teljesen nyugodtan elbeszélgetek bárkivel és van témánk, viszont a tinderen ez nem így van. Lehet hogy az első fél órában nyugodtan elbeszélgettek, de utána semmivé válik az egész és csak a kínos csend lesz. Hozzá szeretném tenni, hogy ez csak a saját meglátásom, mással nem feltétlen van ez. 19/f
2018. júl. 1. 23:53
 6/18 anonim válasza:

Nem olyan rég ugyan ilyen gondolaton voltam tehát regisztráltam rá. 3 hetet lehettem fent de egyetlen darab "match" se jött össze lehet nekem nem volt szerencsém nem tudom. Fiúként sokkal nehezebb neten ez köztudott megpróbálhatod de ne várj sok mindent ettől az egésztől.

19/F

2018. júl. 2. 00:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ettől is tartok egy kicsit, hogy hamar kifogy a téma, és vége a beszélgetésnek. Végül, hogy zsinórban a harmadik ember van ellene (hoz fel érveket ellene), így kihagyom. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 2. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha tényleg érdekel, akkor töltsd le, próbáld ki. Ha nem válik be, akkor majd letörlöd, ennyi.

(harmadik voltam)

2018. júl. 2. 11:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Igazából én sem tudom, mit várok tőle. 3 fénykép alapján (amit az oldal mutat) nem fogod kideríteni, milyen az ember személyisége. Egyszer már próbaképp letöltöttem, de amikor telefonszámot kért a regisztrációnál, akkor egyből letöröltem, nem fogom csak úgy megadni egy appnak a számomat. Úgyhogy ebből valószínűleg nem lesz semmi, de köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 2. 11:28
 10/18 anonim ***** válasza:

Csao,

Szard le hogy eddig nem volt barátnőd, ugyanazt tudnám mondani mint az előttem lévőek, járj el helyekre és jönni fog magától, szerintem a legjobb helyzet erre egy jó nagy házibuli, legalábbis nekem a legtöbb szerencsém eddig ilyesmikbe volt, meg suliba/egyetemen. Legyél nyitott, próbálj minél több lánnyal beszélgetni. Kitartást, lazán menni fog, fogd fel úgy hogy eddig a lányok hagytak ki egy kibas*zott nagy lehetőséget!

2018. júl. 2. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!