Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderről vélemények?
Nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak. Komolyan! Azt viszont meg kell hagyni hogy előben könnyebb megismerni valakit. Lehet hogy csak nálam, de ha buliban felszedtem valakit az is mindig ugy vegzodott hogy facebookon beszelgettünk es az mar ugyanaz.
20L
Szabó Kitti (fent van youtubeon is, de amúgy egy színész) ott találta meg a nagy Ő-t ;) szerintem néhd meg a videóját ahol erről beszél:
Én is kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok :D Szerintem egy esélyt mindenképpen megér a dolog. Nem lesz károd belőle ha kipróbálod, legfeljebb ér egy kellemes meglepetés:) Ha csak egy ember van, akinek van pozitív tapasztalata, akkor már van ok reménykedni^^
18L
Először is: köszönöm a válaszokat!
Másodszor: most akkor mi az igazság? :D ahány negatív, annyi pozitív vélemény érkezett. Igazából két fenntartásom van ezzel kapcsolatban: hogy sok kamuprofilt találok, vagy hogy ismerősöket. Ilyenkor mit érdemes tenni, ha regisztrálok és találkozom egy ismerőssel? Balra vagy jobbra érdemes húzni?
Szerintem ha rendes kapcsolatot keresel, akkor a kamuprofilok nagy részét ki tudod szűrni. (Nem hiszem, hogy nagyon igényesen készítenék el őket)
Az ismerősöket én szégyenlősségből inkább elutasítanám, de ez már nagyon személyes vélemény. Egyébként ha minden igaz, a másik fél csak akkor látja, hogy kedveled, ha ő is téged, úgyhogy ettől sem kell tartanod:D
#Number15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!