Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderről vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, és ciki vagy nem, nem volt még barátnőm. Nem vagyok egy Adonisz, és nem nagyon járok el szórakozóhelyekre sem (havonta-kéthavonta pár alkalommal, az sem diszkó, hanem inkább iszogatós-beszélgetős hely), így nem találtam még senkit, akit igazán szerethetek. Szégyen vagy nem, kezdem úgy érezni, hogy új lehetőségek után kell néznem, és a Tinderről találtam a legtöbb leírást (bár nem egyéjszakás kalandot keresek), így gondoltam kipróbálom, bár előtte szeretnék róla olyanoktól véleményt hallani, akik használták/használják. Vagy esetleg egyéb randioldalt próbáljak ki?

2018. júl. 1. 22:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, lehet igazad van.
2018. júl. 2. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor én nagyon szerencsés vagyok, egy hete sem tindereztem és elsőre 2 tök szimpi fiúval beszélgettem, az egyikkel még most is. Nincs vele rossz tapasztalatom, ismerkedni és utána találkával folytatni nem rossz, meg persze nem olyan lányokkal/fiúkkal kell matchelni akiken a vak is látja hogy idióta vagy kamu. 18L
2018. júl. 3. 10:24
 13/18 anonim válasza:

Nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak. Komolyan! Azt viszont meg kell hagyni hogy előben könnyebb megismerni valakit. Lehet hogy csak nálam, de ha buliban felszedtem valakit az is mindig ugy vegzodott hogy facebookon beszelgettünk es az mar ugyanaz.

20L

2018. júl. 3. 23:55
 14/18 anonim válasza:

Szabó Kitti (fent van youtubeon is, de amúgy egy színész) ott találta meg a nagy Ő-t ;) szerintem néhd meg a videóját ahol erről beszél:

[link]

2018. júl. 5. 02:57
 15/18 anonim válasza:

Én is kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok :D Szerintem egy esélyt mindenképpen megér a dolog. Nem lesz károd belőle ha kipróbálod, legfeljebb ér egy kellemes meglepetés:) Ha csak egy ember van, akinek van pozitív tapasztalata, akkor már van ok reménykedni^^

18L

2018. júl. 7. 01:19
 16/18 A kérdező kommentje:

Először is: köszönöm a válaszokat!

Másodszor: most akkor mi az igazság? :D ahány negatív, annyi pozitív vélemény érkezett. Igazából két fenntartásom van ezzel kapcsolatban: hogy sok kamuprofilt találok, vagy hogy ismerősöket. Ilyenkor mit érdemes tenni, ha regisztrálok és találkozom egy ismerőssel? Balra vagy jobbra érdemes húzni?

2018. júl. 7. 09:17
 17/18 anonim válasza:

Szerintem ha rendes kapcsolatot keresel, akkor a kamuprofilok nagy részét ki tudod szűrni. (Nem hiszem, hogy nagyon igényesen készítenék el őket)

Az ismerősöket én szégyenlősségből inkább elutasítanám, de ez már nagyon személyes vélemény. Egyébként ha minden igaz, a másik fél csak akkor látja, hogy kedveled, ha ő is téged, úgyhogy ettől sem kell tartanod:D

#Number15

2018. júl. 7. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem pár lány ismerősöm használja randizásra, hasonló okoból mint te, meg mert csak simán nem divat h emberek leszólítanak másokat nyilvános helyen. Ők azt mondják, hogy voltak már tök jó randikon, jókat beszélgettek, most egyre több olyan emberről hallok, akik már kapcsolatban vannak évek óta Tinder miatt. Szerintem kezd átalakulni az 1éjszakás kalandpkból inkább egy randizós felületté. Szerintem semmi gáz nincs benne már. De figyelj, letöltöd, kipróbálod, beszélgetsz pár lánnyal, aztán max ha nem tetszik letörlöd és kész. nagy dolog nem történt. hajrá :) 23/L
2018. júl. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!