Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleménye érdekel: mit gondoltok arról, hogy tetszik, hogy a barátnőm egyre jobban meghízik?
Mióta összejöttünk, elkezdett hízni, de nekem ez nagyon bejön!:-) Előtte átlagos alkatú volt, de most már kifejezetten duci.
Beszélgetni nem merek erről vele, nem is említettem, hogy észrevettem a változást.
Lányként mit gondolnátok arról, ha meghíztok, és a barátotoknak ez tetszik? Nem tartanátok furcsának? Elhinnétek?
Kort is írjatok!
17/F
ööö... mégis miféle gondolatomnak kellene lenni arról, hogy neked tetszik, ha valaki kövér?
Izlések és pofonok.
28L
Hat örülnék neki hogy annak ellenére hogy bízok a barátomnak tetszik. De amúgy dicsérni dicséretes. Vagy mondhatod hogy ez neked nagyon bejön. Ezen csak nem sertodne meg. Legalábbis én nem.
17l
Amíg egészséges keretek között hízik, addig semmi baj nincs vele. Elég sok embernek bejön ez.
De azért figyelj, hogy túlzásba ne vigye, hogy a (nagyon) egészségtelen határát ne lépje túl ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!