Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a véleménye a Tinderről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a Tinderről?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ott csak szexre mennek az emberek.
2016. nov. 2. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mint általában mindenhol. Természetesen, gondolom ott is vannak kivételek, bár én ott nem jártam sikerrel.
2016. nov. 2. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem mondanam. En mar sok olyannal talalkoztam ott (nehannyal szemelyesen is), aki kifejezetten komoly kapcsolatot keres, es most ugy nez ki, alakul is valami.

Sokan kifejezetten leirjak, hogy nem szexpartnert keresnek, vagy csak siman haverkodni akarnak. Inkabb az a jellemzo, hogy nem veszik komolyan a dolgot a nok.

2016. nov. 7. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy éve és egy hónapja (pontosan holnap), hogy jobbra húztam ott egy srácot, ő pedig rámírt. Most mellettem fekszik, és én vagyok a legboldogabb, hogy akkor, puszta hülyeségből letöltöttem azt az alkalmazást.:) nem hittem benne, de látod:)
2017. febr. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!