Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randizni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randizni? (Lányok véleménye érdekel)

Figyelt kérdés
Ismerem már a lányt egy ideje, és jóban is vagyunk, van pár közös témánk. Visszafogott lányról van szó egyébként. Nem rég elszántam magam hogy megpróbálom elhívni egy randira, haverjaim legalább is azt mondták nem veszíthetek vele semmit. Mindent elterveztem már, viszont elég hirtelen fogom megkérni, de női fejjel nem tudok gondolkodni, így igazából pár női olvasó véleményére lennék kíváncsi. Titeket ha hirtelen hív el egy ismerős akivel jóban vagy mit tennétek? (A legjobb és a legrosszabb eshetőségre is kíváncsi lennék.)

2015. jún. 24. 00:33
 1/6 anonim ***** válasza:
legjobb: elmegyek és jól érzem magam legrosszabb: nem megyek el és megbánom, elmegyek és rossz lesz
2015. jún. 24. 00:35
 2/6 Boh0930 válasza:
Már akkor is elmegyek ha csak barátok vagyunk sosem lehet tudni mi sül ki belőle :) A férjemmel igy jöttünk össze :) 21/l
2015. jún. 24. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Veszíteni valód nincs :)

Szerintem ha elhivod fagyizni azzal nem foghatsz melle :)

Sok sikert ;)

2015. jún. 24. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Én igazából inkább attól félek hogy ez miatt megromolhat a barátságunk. Bár nem tudom hogy sértődhet meg egy lány azon ha szépnek tartják, de haverjaimtól ilyet is hallottam.
2015. jún. 24. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is visszafogott lány vagyok! 12 Amugy beszeltetek mar??mer ez ettől is függ!! Amugy a legjobb eshetőség, hogy igent mondd rögtön, de, ha időt ker az mar rossz!! De ne eroltesd neki SOHA!! Írjál mar meg a

Lanyrol,mer igazából, ha teccel neki annak jelei vannak!pl.:ha elmész mellette elnez a másik irányba vagy el vörösödik tudom, mer velem is volt!!! De semmit sem veszitesz csak ne kérdezd meg mások füle hallatára!!

2015. jún. 24. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy mar azzal, ha Elhivod bandazni nemfog hátsó melle előbbi voltam
2015. jún. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!