Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik (úgy egy hónapja ismerem tehát még viszonylag rövid ideje) és az anyja láthatóan kedvel engem. Mindig megdicsér, ahányszor csak lehet odajön hozzám beszélgetni pedig még senki mással nem láttam beszélgetni a korosztályomból, próbálja mindig minél jobb színben feltüntetni a fiát előttem, és meglepően sokmindent tud rólam még olyan dolgokat is amiket én nem mondtam neki.

Ez jelenthet valamit vagy csak én képzelek sokat a dolgok mögé ?

2019. máj. 16. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt, hogy az általad kiszemelt srácnak is bejössz ezek alapján. Lehet, hogy anyuja próbál kicsit "összehozni" titeket, persze csak felvetés és találgatás, ennyiből azért nehéz lenne megítélni kinek mik a szándékai (főleg ha egyáltalán vannak).
2019. máj. 16. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
88%

Hehe anyuci szomjazik egy kis "anyu és a fiatalok" ágyjelenetre 😂😂😂😂🤔🤔

Viccet félre 🐫 ! Tève!

Szerintem aranyos tőle, ha tetszik a srác,

simán hajrá ! :)

2019. máj. 16. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!