Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mi a leginkább visszataszító egy fiún?
Valami olyasmire gondolok ami annyira durva hogy lehet akárnennyire jó pasi, 10/10-es, a látottak után teljesen elveszítitek a vonzalmatok felé
Én fiú vagyok, számomra pl ilyen dolog ha egy nő nem borotválja az alkarját
Szerintem a tolakodás a legundorítóbb.
És az igénytelenség, a sznobizmus/nagyképűség/felszínesség (nem csak a lányok lehetnek azok,
de a lányokba bele van ez kódolva, a fiúkba meg gusztustalan a felszínesség).
A színészkedés, az abnormális viselkedés sokszor kiüti a biztosítékot.
Iphone 7? Te jó ég, micsoda lúzer lehet az olyan pasi, akinek csak 7 van, elvégre már a 8 is rég kijött. Azt sem értem, hogy egy 2011-es évjáratú kocsit birtoklóval hogy lehet egyáltalán szóba állni. Pfff...
(Irónia, mielőtt valaki komolyan venné!)
Az ha nincs iphone 7 a kezébe. Ha facebook-on nincs min 150 instán meg legalább 80-100 like-ja! Ha túl bunkó és ha fünél durvább dolgokat is tól, vagy füvezés is csak akkor ok hogyha 1 hónapba egyszer!"
Ez pasi írta ... Saját magát akarta fényezni.. Szerintem búj el a kocsiddal menő manó. Azzal , hogy stricinek nézel ki meg el is ijeszted a nőket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!