Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, számotokra mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mi a leginkább visszataszító egy fiún?

Figyelt kérdés

Valami olyasmire gondolok ami annyira durva hogy lehet akárnennyire jó pasi, 10/10-es, a látottak után teljesen elveszítitek a vonzalmatok felé

Én fiú vagyok, számomra pl ilyen dolog ha egy nő nem borotválja az alkarját

2019. ápr. 28. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Sutyerák viselkedés, alpáriság, lekezelő, kioktató hangnem. Ha a világ legjobb hapsija kérne randit, de ilyen lenne, akkor is nemet mondanék.
2019. máj. 30. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a tolakodás a legundorítóbb.

És az igénytelenség, a sznobizmus/nagyképűség/felszínesség (nem csak a lányok lehetnek azok,

de a lányokba bele van ez kódolva, a fiúkba meg gusztustalan a felszínesség).

A színészkedés, az abnormális viselkedés sokszor kiüti a biztosítékot.

2019. jún. 16. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ha nincs iphone 7 a kezébe. Ha facebook-on nincs min 150 instán meg legalább 80-100 like-ja! Ha túl bunkó és ha fünél durvább dolgokat is tól, vagy füvezés is csak akkor ok hogyha 1 hónapba egyszer! Azt meg nem értem , hogy a sima cigivel mi a gond! Nekem az is kizáró ok ha 180 cm alatt van akár fél cm-el is, de inkább legyen az 182 cm ha lehet persze ez racionális, ha meg már van olyan 22 éves vagy a felett akkor minimum egy bmw m5/x6 vagy hasonló jellegű kocsija legyen már ami minimum 2011-es évjáratú
2019. jún. 16. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
16/L
2019. jún. 16. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Iphone 7? Te jó ég, micsoda lúzer lehet az olyan pasi, akinek csak 7 van, elvégre már a 8 is rég kijött. Azt sem értem, hogy egy 2011-es évjáratú kocsit birtoklóval hogy lehet egyáltalán szóba állni. Pfff...

(Irónia, mielőtt valaki komolyan venné!)

2019. jún. 16. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Az ha nincs iphone 7 a kezébe. Ha facebook-on nincs min 150 instán meg legalább 80-100 like-ja! Ha túl bunkó és ha fünél durvább dolgokat is tól, vagy füvezés is csak akkor ok hogyha 1 hónapba egyszer!"

Ez pasi írta ... Saját magát akarta fényezni.. Szerintem búj el a kocsiddal menő manó. Azzal , hogy stricinek nézel ki meg el is ijeszted a nőket..

2019. jún. 16. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az iphoneos dolgot szarkazmussal irta😏
2019. jún. 18. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem legjobban a kövérség taszít. Nem mindig tehet róla az ember, de én akkor is csúnyának látom, ha valaki túlsúlyos.
2021. márc. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!