Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk ha pár napja szakítottunk?
4 napja kb szakítottunk barátommal (10 honapig voltunk egyutt)
Csutortokon irt ram utoljara hogy bekulni akar, kb elkuldtem a jo budos f,,ba mert egyből azzal jott hogy nekem miken kellene valtoztatnom. Fel is ajanlottam neki annak fejeben hogy ő is valtoztat😂erre letiltott. Tudom hogy arra vár hogy keressem de én akkor se fogom. Most buliba van raktak ki egy kepet ahol egy csajhoz oda van bujva... Mondjuk nem az hogy zavar mert én meg a legjobb haverjaval telefonalgatok meg ilyenek. Csak azert megis.. friss ez a szakitas. Ha ő nem csinalna ezeket en se csinálnám ezt a haverjaval.holnap (vagyis ma) lesz egy buli. Irkalta a havernak hogy menjenek ki, akit persze én is hivtam. Ossze fogunk szerintem futni.. mit csinaljak?
Nem akarok már tole semmit de azert szeretem.
Masszak ra esetleg a haverra hogy lássa kit veszitett?
Amúgy nem vagyok ribi de ez a szakitas nekem nehezen megy
Ez egy tipikus tinidráma. Mondhatnám, hogy meg kellene próbálnotok felnőttként viselkedni, de ahhoz még kell pár év.
Azért ne feküdj le valaki mással, hogy neki jól megmutasd. Utólag nagyon fogod bánni. Ha fáj a szakítás, ettől még jobban fog.
Esetleg próbálj meg vele személyesen, a szemébe nézve beszélni. Ha helyre akarod hozni ezt a kapcsolatot, kérd meg, hogy tegyen érte. Ne követelőzzön, hanem lépjen egyet hátra, és nézzen végig az egész történeten higgadtan. Te is ezt tedd.
Ha pedig úgy döntötök, hogy mégsem akarjátok folytatni, de elszakadni sem könnyű, arra találták ki a szakítós szexet. Viccen kívül megkönnyíti az elválást. Csak aztán rendesen védekezzetek, mert valamiért pont ilyen esetekben szoktak teherbe esni a csajok. Murphy egy g.
Szörnyűek ezek a drámák a barbik meg a mecsboxok között.
De most már fejezzétek be, mert kezdődik az esti mese a Minimaxon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!