Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnőmet egy másik fiúval láttam a buliban, pedig csak 5 honapja szakítottunk?
2 év fél éves szünettel együtt? Minden egyes szakítás után újra kell kezdeni számolni. 2 év sok idő, de nem a te esetedben, ahol jobb esetben másfél lehet az is összesen.
5 hónapja szakítottatok talán véglegesen, attól a pillanattól kezdve szabad ő is te is. Hogy mit kezd az életével az az ő dolga, lehet csak azért van vele, hogy elfelejtsen téged.
De ha 6 hónap is volt külön akkor valószínű, hogy könnyen túltette magát, ha akkor nem hiányoztál neki.
Úgy érti, hogy szabad vagy és azt csinálsz amit akarsz.
Bár én nem értem az ilyeneket mint te, hogy mindenhova szivecske meg puszis szmájli. Nem a neten élek, de számomra az is érték és nem használom közhelyeken. Engem is zavarna ha a barátnőm mindenhova azt rakna.
Basszus srácok, szegény idejön segítségért, ti meg oltjátok őt, így csak szarabb lesz neki.
Szerintem te reagálod túl, de általában egy fél év minimum kell, hogy túltedd magad a szakításon..
Amit tudok tanácsolni, hogy próbáld lekötni magad és nem foglalkozni vele, ha meg rád jön a rossz érzést, hagyd, hogy elmúljon, és semmiképp ne írj rá.
Legközelebb mielőtt összejössz valakivel gondold arra, hogy, ha szerelmes leszel, de utána szétmentek akkor 2x olyan rossz lesz kilépni a kapcsolatból, mint belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!