Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szakítottunk s...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítottunk s most újra beszélünk.

Figyelt kérdés
Sziasztok. 5 hete szakítottam a barátommal,8 hónapot voltunk együtt. Első pár nap miután szakítottunk beszélgettünk még,aztán megharagudott és nem is köszönt 2 és fél hétig. Beszéltem az anyukájával,aki elmondta hogy találkoztunk és miket mondtam neki,azt is hogy amikor róla volt szó akkor elérzékenyültem. Aztán a héten odajott hozzám,hogy beszélgetni szeretne. Nagyon haragszom rá,mivel nagyon sokat hazudozott rólam,olyanokat ami nem is igaz és azt mondta hogy én vagyok a hibás amiért szakítottunk,miközben nem,mert ő az. S melyik nap találkoztunk,odajött hozzám és beszélgetni akar. Meg akar beszélni bizonyos dolgokat,amit nem mond el hogy mik azok mivel személyesen akarja megbeszélni. Kedden fogunk menni hogy beszéljük meg,de nagyon nem vagyok biztos benne hogy jó lesz e hogy beszélünk. Azóta minden nap ír,én ellenszenves vagyok de akkor se hagyja a dolgot. Nagyon bánt hogy 2 hétig nem köszönt,addig beszélt egy másik csajjal is s most szentül állítsa hogy nem volt semmi a csajjal,csak beszélgettek. Nem tudom mit higgyek el és hogy jó lesz ha elmegyünk beszélni. Ti mit tennének a helyemben,a djatok tanácsot mit tegyek.
2018. okt. 7. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Bármit id teszel ne gyere össze vele megint!!!
2018. okt. 7. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ignoráld :D
2018. nov. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!