Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyorsan haladt a kapcsolat és szakítottunk kb 6 nap után akkor valamikor még lehet barátság? (én voltam a szerelmesebb és lefeküdtünk de nem ezért voltam szerelmesebb)
Figyelt kérdés
2019. jan. 1. 20:14
2/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor törödjek bele hogy örökre elvesztettem és elüztem magamtól. 🙁☹️
2019. jan. 1. 21:05
3/12 anonim válasza:
Az komoly kapcsolat lehetett ahol 6 nap után lefeküdtetek :D Ezt hívják inkább egy éjszakás kalandnak :D
De a kérdésedre válaszolva, nem nem kaphatod vissza mivel rád nem is így tekintett mint hosszú távú partner...
Igen, törődj bele, az élet megy tovább
4/12 A kérdező kommentje:
Ja hát konkrétan én se v@gtam a dolgot mert azt mondtam neki még elöte csak akkor megyek tovább ha ő is akarja aztán azt mondta hogy az elég korai lenne. Mondom neki SZERINTEM IS
2019. jan. 1. 21:31
5/12 anonim válasza:
Igen, tanulság az hogy legközelebb nem fekszel le pár nap után,ha ezt nem fogadod meg, még fogsz igy járni
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a 2. Fele: de azért mondtam el kezdtünk csókolózni és egymáshoz dörgölöztünk és azt mondja van e nálam óvszer mondom neki biztos ezt akarja azt mondja igen és ut@na meg ez volt az egyik probléma.
2019. jan. 1. 21:39
7/12 anonim válasza:
Csak egy menetet akart, semmi többet.
8/12 anonim válasza:
Ennek is kb. annyi értelme van, mint a tegnapi újságnak.
9/12 anonim válasza:
Biztos te voltál a szerelmesEBB ,mert ő egyáltalán nem volt szerelmes ,csak kedves volt veled 6 napig ,ameddig meg nem fektetett ,te pedig bele szerettél .
Ebből már semmi nem lesz .
És nem haladt gyorsan a kapcsolat ,mert ezt senki nem nevezném "kapcsolatnak "
10/12 anonim válasza:
Lemaradt hogy 16/L bocsi
(Utolsó voltam )
Ez csak saját és őszinte vélemény ,sajnálom ha megbántottalak . 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!