Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szúrtam el? Most mi tévő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Mit szúrtam el? Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Leginkább privátba szeretnék erről beszélni, mert már van egy pár hasonló "nyálas" kérdés.

De a lényeg, hogy tetszik egy lány, azonban valamit elszúrtam nála, és nem tudom, hogy jóvá lehet tenni.

2018. okt. 5. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj.
2018. okt. 5. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallgatlak ^^
2018. okt. 5. 21:22
 3/7 anonim válasza:
kisegítelek a bajból csak írj
2018. okt. 5. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Mond.mesélj.
2018. okt. 5. 22:07
 5/7 anonim válasza:

Olyan érzésem van, hogy ez az elszúrás abból adódhatott, hogy túlzottan úgy érezted, hogy nyert ügyed van a lánynál, vagy lehet nem figyeltél eléggé rá, hanem magadra koncentráltál.

Ha javítani szeretnél ezen a helyzeten, két dologot érdemes szem előtt tartanod: lépj túl a múlton. Akár az exedről van szó, akár ennek a lánynak a sérelméről, ne ezekre figyeljetek, hanem arra, hogy most mit tudtok tenni együtt. Mutasd ki neki az érzelmeidet!

A másik dolog pedig az, hogy ne kényelmesedj el. Ha úgy érzed képes vagy szeretni a lányt, akkor ne gondold, hogy ennek a tudata elég és hátra dőlhetsz. Bizonyítanod kell neki ahhoz, hogy ebben ő is biztos legyen! Meg kell győznöd őt.

Remélem segítettem!

2018. okt. 6. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm a válaszod! Valóban segítettél. Nem tudom pontosan, hogy Te írtál rám privátban vagy sem. Szeretnék a lánnyal beszélni, de szinte már rám sem hederít.

2018. okt. 6. 15:13
 7/7 anonim válasza:

13:09-es vagyok (nem beszéltünk privátban).

Szerintem a lánynak arra van szüksége, hogy lássa, hogy érzelmileg érett vagy és hajlandó vagy tenni azért, hogy vele legyél és hogy ne szégyelj lelkizni. Legyél egy kicsit "nyálas". Neked lehet most fura a helyzet, de neki erre van szüksége, arra vágyik, hogy "meghódítsd".

Sok szerencsét! :)

2018. okt. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!