Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny?
Mindkettőnknek van snapchatje, és használjuk is azt. Viszont a barátomnak rengeteg lánnyal van tüze, közöttük a volt barátnőjével is. Mikor megkérdeztem, hogy miket szokott küldeni, azt mondta, hogy semmi különöset. Aztán rákérdeztem, hogy szokott-e magáról küldeni képet, amire azt válaszolta, hogy persze szokott.
Ezen összevesztünk, mert hogy én állandóan féltékenykedek.
Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny? Előre is köszi!:)
16L és 18F
A féltékenység: a bizalom és önbizalom hiánya.
Nem bízol a másikban, hogy te kellesz és nem bízol magadban, hogy meg tudod tartani.
.
Persze, ahhoz, hogy az ember megbízhasson a másikban, neki úgy kell viselkedni, hogy méltó legyen rá.
.
Beszélgess barátoddal, hogy te bízni akarsz benne, de ahhoz neki is tennie kell.
(Ha egymással/egymásnak akartok élni, minek nektek a snapchat?)
Miért, neked srácok nem szoktak képet küldeni?
Istenem... én lány vagyok, és inkább fiúkkal barátkozós típus vagyok, ebből adódóan inkább fiúkkal van tüzem snapen (és igen, az exemmel is van). A pasim mégse féltékenykedik, mert tudja, hogy őt szeretem, és megbízik bennem.
Ha emiatt féltékeny vagy rá, akkor szerintem vannak bajok a kapcsolatban. Próbáljátok ezt megbeszélni valahogy...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!