Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van baratnoje, es valoszinuleg erzi, hogy oda vagyok erte, akkor miert irkal meg mindig nekem?
Van egy fiu, juniusban ismerkedtunk meg. Egy helyen dolgoztunk, es igazabol o volt az egyetlen, akivel rendesen el tudtam ott beszelgetni, sot, elveztem a tarsasagat, a tobbiek mind idegesitettek. Mar elso nap megkedveltem, es erezhetoen o is engem. En mar akkor tudtam, hogy van baratnoje, de gondoltam nem baj, mert tok szivesen baratkoznek is vele, annyira megfogott a szemelyisege. Vege lett a munkanak, o nem dolgozott tovabb nyaron, en pedig mashova mentem. Egesz nyaron osszesen 2x beszeltunk utana, egy ideig tokre hianyzott, es epp szeptemberre mar szinte teljesen beletorodtem, hogy ez eluszott, amikor felbukkant, ramirt. Huu, tokre orultem neki, es onnantol folyamatosan beszelgettunk, sot, egy csomo olyat ir, amit nem kene ugy, hogy baratnoje van. Igazabol reszben orulok, hogy beszelunk, de masreszt tudom, hogy nem annyira helyes, foleg azok az apro kis jelek, amiket kuld felem. Ha ott a baratnoje, es a facebookra posztolt kepeik alapjan "annyira de annyiraaaa szeretik egymasa", akkor miert nekem irkal minden szabad perceben? Nem tudom megerteni.
16l 17f
Tipic tini hülyeség,válogasd meg,kikkel ismerkedsz.
Amúgy szakítsd meg vele a kapcsoaltot, tudod, ebből semmi jó nem fog kisülni. Csak sérülni fogsz. Választhatod a nehezebbik utat is.
#7: Partner vagy a barátnője megalázásában, mert a srác veled flörtöl.
Másrészt pedig kiugrasz a bőrödből,mrt egy foglalt pasi,aki cseppet sem tűnik hűségesnek, rád ír. Gondolkozz már racionálisan, mert egyenlőre elveszi az eszed egy suhanc, aki a komoly kapcsolatot csak hírből ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!