Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van baratnoje, es valoszinuleg erzi, hogy oda vagyok erte, akkor miert irkal meg mindig nekem?
Van egy fiu, juniusban ismerkedtunk meg. Egy helyen dolgoztunk, es igazabol o volt az egyetlen, akivel rendesen el tudtam ott beszelgetni, sot, elveztem a tarsasagat, a tobbiek mind idegesitettek. Mar elso nap megkedveltem, es erezhetoen o is engem. En mar akkor tudtam, hogy van baratnoje, de gondoltam nem baj, mert tok szivesen baratkoznek is vele, annyira megfogott a szemelyisege. Vege lett a munkanak, o nem dolgozott tovabb nyaron, en pedig mashova mentem. Egesz nyaron osszesen 2x beszeltunk utana, egy ideig tokre hianyzott, es epp szeptemberre mar szinte teljesen beletorodtem, hogy ez eluszott, amikor felbukkant, ramirt. Huu, tokre orultem neki, es onnantol folyamatosan beszelgettunk, sot, egy csomo olyat ir, amit nem kene ugy, hogy baratnoje van. Igazabol reszben orulok, hogy beszelunk, de masreszt tudom, hogy nem annyira helyes, foleg azok az apro kis jelek, amiket kuld felem. Ha ott a baratnoje, es a facebookra posztolt kepeik alapjan "annyira de annyiraaaa szeretik egymasa", akkor miert nekem irkal minden szabad perceben? Nem tudom megerteni.
16l 17f
De cukiiii, első szerelem. No, akkor ideje felébredni:
- Akkor is dugni akar, ha szűz vagy. Minden fiú akar dugni, olyan nincs amelyiknek csakis az okos kis fejecskéd kell. Pláne ennyi ésszel... de ez más téma, a korod feljogosít ennyi butusságra még most.
- Pontosan azért írkál, mert kimutattad, hogy odavagy érte, neki ez 100% nyerő helyzet. Ő ír, panaszkodik, te babusgatod, elájulsz tőle, iszod a szavait, isteníted, imádod, addig is fürdik ebben, amíg meg nem kap tőled mást is, lásd az első pontot.
- Nem kellesz neki eléggé, különben már régesrég szakított volna, és veled lenne együtt. Jó reggelt.
“Ha ott a baratnoje, es a facebookra posztolt kepeik alapjan "annyira de annyiraaaa szeretik egymasa", akkor miert nekem irkal minden szabad perceben? Nem tudom megerteni“
Valaki írja már meg szegénynek, amit hallani akar: azért irkál neked, mert szerelmes beléd, és csak azért nem szakít a barátnőjével, mert az a lány fegyverrel kényszeríti, hogy vele maradjon 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!