Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi lenne a helyes teendő? (bővebben lent)
Nos, szóval. Van egy osztálytársnőm. Pár napja ezelőtt ráírtam. Jókat írtunk.
Az egész odáig "fajult", hogy szívecskéket küldtünk egymásnak, illetve megkérdeztem tőle, hogy lenne kedve találkozni velem. Erre azt írta, hogy nem tudd, bocsi, mivel sok a dolga.
Rendben, megértettem. Aztán tovább írtunk, de olyan "semmis" témákról. Iskoláról..stb
Aztán ma reggel vettem észre, hogy letiltott Instagramon (???).
(van pasija, talán azért)
Szerintetek ilyenkor mi lenne a helyes lépés? Írjak rá Facebookon, hogy itt valami félreértés történt?
Egyébként én magántanuló vagyok, félévtől kezdve. Ő pedig "bejáros".
Hónapok óta nem láttam, de azért mégis. Osztálytárs.
Szerintetek? Mi lenne a helyes lépés?
Fölösleges tolakodásnak fogja venni, a ismét felkeresed őt. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy véletlenül tiltott le, habár nyíltabb módját is választhatta volna a levelezés megszüntetésének.
Vedd tudomásul, hogy jól esett neki a bókod, de többre nem vágyódik. Mindegy, hogy azért-e, mert van fiúja vagy nincs.
Mondj le róla.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!