Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez veszett ügy már?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez veszett ügy már?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki elég régóta szerelmes/szerelmes volt belém (nem tudom még érez-e valamit irántam)

Nem foglalkoztam vele ,megmondtam neki nem szeretnék tőle semmit egy ok miatt , amikor nálam nem sikerült semmi bepróbálkozott a legjobb barátnőmnél nála se járt sikerül szóval utána 1 évig próbálkozott nálam ,úgy gondoltam csak játszadozni akar ,ha nincs ez akkor jó lesz ez🤷🏼‍♀️. Pedig tetszett, és azt hiszem nem akartam bevallani magamnak ,hogy szeretem őt. És erre most jöttem rá amikor már 1 hónapja barátnője lett...😔

Annyira bánom..nagyon szar mással látni ,de a kapcsolatukat se szeretném tönkre tenni,ha ráirnék😔

Azt tudom róla nagyon szerelmes volt belém ,de én annyira elutasítottam azt akartam felejtsen el ,mert nem akartam pótlék lenne ,ha nincs ez akkor jó lesz ez is🤷🏼‍♀️

Nem tudom mennyire érthető ez az egész , elnézést ,ha egy kicsit összecsaptam😅

Én 16L Ő 17F

2019. márc. 15. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őt. Ha annak idején nem kellett, bizonyára jó okod volt rá. Most hol van az az ok? A “nem lehet az enyém, ne legyen másé sem” nem valami szép hozzáállás, nagyon rosszul jönne ki, ha most beleavatkoznál a kapcsolatukba, képzeld csak magad a srác helyébe, évekig nem akartál tőle semmit, most meg, amikor végre nagy nehezen túllépett rajtad, berontasz az életébe. Nem lesz jó senkinek sem. Ezt már el kell engedni.
2019. márc. 15. 19:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem vele rákérdeztem szeret-e még és azt írta szeret még, nem tudott teljesen tovább lépni rajtam meg ,hogy az a lány nem váltott ki belőle olyan érzéseket mint én.🤷🏼‍♀️
2019. márc. 17. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Az. Veszett ügy.

Szerintem nem biztos hogy annyira szeretett,mert akkor most nem lenne masik barátnője, és nem próbálkozott volna a te barátnődnél.Bocs hogy ezt mondom, de en tenyleg igy erzem.

Viszont ha ezek utan még szereted akkor irj rá, beszelgessetek,hogy ujra megtudjon teged szeretni.

2019. márc. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!