Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez veszett ügy már?
Van egy fiú aki elég régóta szerelmes/szerelmes volt belém (nem tudom még érez-e valamit irántam)
Nem foglalkoztam vele ,megmondtam neki nem szeretnék tőle semmit egy ok miatt , amikor nálam nem sikerült semmi bepróbálkozott a legjobb barátnőmnél nála se járt sikerül szóval utána 1 évig próbálkozott nálam ,úgy gondoltam csak játszadozni akar ,ha nincs ez akkor jó lesz ez🤷🏼♀️. Pedig tetszett, és azt hiszem nem akartam bevallani magamnak ,hogy szeretem őt. És erre most jöttem rá amikor már 1 hónapja barátnője lett...😔
Annyira bánom..nagyon szar mással látni ,de a kapcsolatukat se szeretném tönkre tenni,ha ráirnék😔
Azt tudom róla nagyon szerelmes volt belém ,de én annyira elutasítottam azt akartam felejtsen el ,mert nem akartam pótlék lenne ,ha nincs ez akkor jó lesz ez is🤷🏼♀️
Nem tudom mennyire érthető ez az egész , elnézést ,ha egy kicsit összecsaptam😅
Én 16L Ő 17F
Az. Veszett ügy.
Szerintem nem biztos hogy annyira szeretett,mert akkor most nem lenne masik barátnője, és nem próbálkozott volna a te barátnődnél.Bocs hogy ezt mondom, de en tenyleg igy erzem.
Viszont ha ezek utan még szereted akkor irj rá, beszelgessetek,hogy ujra megtudjon teged szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!