Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon veszett az ugy? Fol kene hoznom a temat? Bővebben lent!
Még februárban volt egy buli, ahol egy fiu nagyon-nagyon megfogott a kulsejevel. Otthon igen sokat kerestem facebook-on es valamilyen csoda folytan meg is talaltam. Gondoltam proba szerencse, bejeloltem, majd ra is irtam. En totalisan baratkent kozeledtem, soha semmilyen jelet nem adtam affele, hogy tetszene. Nagyjabol 3 honapig minden aldott nap beszelgettunk es nagyon jo baratok lettunk annak ellenere is, hogy o 19 eves volt, en meg 16. Egy felenkebb de iszonyatosan kedves es vicces fiut ismertem meg benne, de teny, hogy sose kozeledtunk egymashoz UGY. En pedig kezdtem unni. Es aprilis vege fele elkezdett erdeklodni irantam egy fiu, aki ev elejen nagyon tetszett, de rajottem, hogy nincs eselyem es aztan kiderult, megis. Fogalmam sincs, mi tortent velem,de egyik pillanatrol a masikra nem irtam vissza a fiunak aki eddig tetszett, pedig valami hosszut irt. Es onnantol kezdve sose beszeltunk. A srac, aki miatt nem irtam neki vissza, szepen kihasznalt (ez volt junius vegen) es azota azon gondolkozom, hogy mennyire elszurtam.
Tegnap viszont ugy adodott, hogy veletlenul osszefutottunk az utcan es nagyon aranyos volt, ugy latszott orul, hogy latott, adott puszit, megkerdezte, merre megyek stbstb aztan mentunk a dolgunkra
Es ma rairtam es nagyon jofej, nem flegmazik, de valahogy megis fura. Es teljesen jogosan, egy utolso bunko paraszt voltam, de nagyon megnantam.
Elso kerdes: Beszelgetunk ugyan, de enyhen szolva nem rogton ir vissza. Arrol meg nem esett szo, hogy nem irtam vissza. Felhozzam es bocsanatot kerjek?
Masodik: Lehetunk egyaltalan meg baratok? Nem kell nekem tobb, illetve persze tetszik,de nem varok ilyen teren sok mindent tole! Undoritoan viselkedtem es meg maig mem tudtam megbocsatani magamnak.
Elore is koszonom a valaszokat!
Szerintem kérj tőle bocsánatot. Mondd meg neki hogy sajnálod ahogy viselkedtél vele.
Szerintem nagy esély van rá, hogy megbocsájt, de ha mégse akkor is legalább a lelkiismeretednek jobb lesz.
Barátság is simán kialakulhat újra, ha rendszeresen beszélgettek és lehet a bizalmát is visszaszerezheted egy idő után:)
Én ugyanilyen helyzetbe vagyok, csak az elején, annyi különbséggel, hogy én fiú vagyok.
Nagyon tetszett egy lány, elég sokat beszélgettünk, de csak baráti beszélgetések voltak, csak hát én többet éreztem iránta, mint ő irántam, és kicsit belefáradtam. Nameg rengeteg véletlen egybeesés következtében megismertem egy másik lányt, akibe egy pillanat alatt beleszerettem, és akivel most együtt is vagyok. Attól nem félek, hogy kihasznál, mert nagyon szeretjük egymást, de most a kérdésed hatására elkezdtem utálni magam, mivel ugyanúgy, mint te, egyik napról a másikra megszakítottam minden kapcsolatot azzal a lánnyal, akit hónapokig szerettem. Igaz, hogy én rengeteget szenvedtem amiatt a lány miatt, de most mégis bánt, hogy csakúgy otthagytam.. Most nagyon elbizonytalanodtam emiatt a kérdés miatt...
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, meg ilyesmi :D csak muszáj volt leírnom nemtudom, hogy miért :DD
Szerintem még nem veszett a dolog, simán lehettek még barátok :) Tanulva a te "hibádból" most még ha fáj is, de nem fogom veszni hagyni a barátságot :)
Ha nem jön össze a dolog, akkor az nyugtasson kicsit, hogy segítettél nekem felismerni az eljövendő bajt még időben :) Sok sikert!
Jó kis brazil szappanoperát hoztál itt össze..
Milyen témát akarsz felhozni? Hogy a másik srác miatt nem írtál neki vissza?
Ha őszinte leszel és elmondod neki, akkor számíts arra, hogy elküld a pi.csába jogosan (legalábbis én ezt tenném).
Vagy nem mondod el neki, és éltek barátságban és hazugságban.
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Vegul tegnap este bocsanatot kertem es minden oke!Persze meg nem teljesen olyan mint regen,de pozitiv vagyok!Megegyszer koszonom es 3. neked meg sok sikert es orulol hogy segithettem
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!