Miért veszett össze T-kyd a Scarcity Budapest kiadóval?
Figyelt kérdés
Én követem a rapháború eseményeit, de a Busta vs Wanted, Siska vs Fankadeli mellett SCBP vs T-kyd-t is találtam. Mi történhetett közöttük.2015. szept. 12. 09:40
1/5 anonim válasza:
Barátok,nincs szó semmi összeveszésről,még közös albumuk is van.
2/5 anonim válasza:
A közös albumuk címe a SCBP vs Tkyd. Nem azzal keverted össze?
3/5 anonim válasza:
Helo! A lemez címe az hogy SCBP vs. Tkyd, de ez egyáltalán nem jelenti azt hogy rosszba vannak, vannak olyan lemezek ahol a "vs" van akkor csak fejezi ki hogy együtt vannak a lemezen, nézd meg a számokat, még respektálja is benne az SCPB-t. :)
4/5 anonim válasza:
az SCBP vs Tkyd egy album, Aza gyártotta az alapok nagy részét, ezért SCBP.
Szerintem most sincs köztük semmi probléma, de szerintem Azáékat is megütötte kicsit az a kép, amit Kyd még pár hónapja tett ki az ovisek kedvenc műmájer bandájával (bukta meg az ágytál26) 'feat érkezik" címmel..
5/5 anonim válasza:
Náluk más értelemben van ott a VS :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!