Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy fiú semelyik lánynak sem jön be?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 21:29
1/10 anonim válasza:
Szerintem úgy lehetséges hogy egy adott környezetben nem tetszik senkinek egy fiú. Ha más emberek vennék körül, lehet tetszene valakinek.
2/10 anonim válasza:
Ilyen nincs, csupán nem a megfelelő környezetben vagy.
4/10 anonim válasza:
Nem nincs, nézzétek, logikusan, ha lenne egy ilyen fiú, biztos lenne egy ilyen lány. És ha megvan a 2. Akkor egymásnak tetszenek. És már nincs egyedül egyik sem :). 16/F Írj privátot, ha kell tanács.
5/10 anonim válasza:
Van, sajnos. De valószínűleg te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy valós tapasztalatod legyen.
6/10 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Az ilyenek mennek prostizni.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Ezt a kérdést én is sokszor tettem már fel magamban, csak fordítva, de mindig arra jutottam, hogy kell hogy legyen valaki, akinek pont én fogok tetszeni. 17/L
8/10 anonim válasza:
Persze hogy letezik
En is ilyen vagyok, tudom mirol beszelek
Vannak akik egyedul maradnak
18f
9/10 anonim válasza:
Dehogy vannak, csak nem veszik észre azokat a lányokat, akiknek tetszenek...
17f
10/10 anonim válasza:
lol a sok kis naiv jön a romantikus tinimagazinokból válogatott közhelyeivel.
Elképzelem ahogy az ide író lányok meglátnák a torz pofámat és elokádnák magukat, majd mennének a sarokba sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!