Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a lánynak szerintetek?
Van egy osztálytársam akivel régebben is beszéltem, de évkezdés óta nagyon sokat (gyakorlatilag napi szinten) írunk egymásnak Fasz-bookon, inkább én kezdeményezek de van, hogy ő is. Nyilván valamely szinten kedvelhet, de egy pár dologban szeretnék véleményt kérni.
Elhívott már pl. magával bálozni, mert mondtam még sosem voltam. Szerintem alapból poénosan írta, de amikor igent mondtam rá jó értelemben meg is lepődött. Még a bált nem tudja mikor lesz tehát kíváncsi vagyok fog-e tényleg szólni.
Nem olyan régen beszélgettünk a továbbtanulásról, és elmesélte nekem merre szeretne menni (igazából mindenki elvárja, hogy nagyon komoly pályára menjen mert egy okos lányról van szó) de nem akar az elvárásoknak megfelelni. Mondta, hogy nem igazán beszélt erről ilyen konkrétan még senkinek, nekem is azért mert tudja, hogy nem vetném meg semmiért.
Szalagavató után pedig vacsora volt, és úgy ültünk le, hogy a lány velem szemben volt. 2 barátnője mellette ült, és egyikük odaszólt cseréljünk már én meg barátom helyet, hogy a lány és a barátnője tudjanak beszélgetni. Így ugye a kiszemeltem mellé kerültem, és kis idő múlva oda is szólt a barátnőjének, hogy "most már tudja miért akart átülni", ezután pedig azt a tipikus "huuuuuh" hangot csinálták, mint amikor poénkodnak/cukkolnak.
Ezekből, meg úgy alapból ahogy hozzám áll, kezdek arra gondolni esetleg bejövök neki, de nem vagyok benne annyira biztos (nagyon paranoiás ember vagyok). Ti mit gondoltok?
A lány alapjáraton nagyon visszafogott, élőben gyakorlatilag mindig én kezdeményezek beszélgetést, vacsorán ugyanez volt, egy jó ideje írás tekintetében is én írok rá mindig, mondjuk 3 napja nem beszéltünk már. De chatelés közben érdekli amit írok, tehát nem akar lekoptatni vagy nem látszik, hogy untatom, stb. Ebből arra gondolok esetleg félénk, lehet még nálam is félénkebb (barátja sem volt még, lehet épp ezért), de nem tudom, nagy részben azért mert nem akarom elhinni, hogy valakinek esetleg tetszhetek ennyire. Ezt a 3 "jelet" találtam a leglényegesebbnek.
Elnézést az esetleges autista fogalmazásom miatt de nem igazán vagyok ebben jó.
En is hasonlo helyzetben vagyok most, csak en lany vagyok :D szoval szerintem is bejossz neki, ha eleve felenk tipus a lany, akkor meg foleg azt gondolom h tetszel neki, csak nem mer mindig kedemenyezni. Persze ez rendben is van, ne feledd h te vagy a fiu igy az a helyenvalo ha te tobbszor keresed es kezdemenyezel beszelgetest vele. Viszont nem ertek egyet azzal, h feltetlenul szerelmet kellene neki vallanod a kozeljovobe... Marmint legyunk realisak! Ez csak a filmekbe mukodik szerintem az esetek 90%ban, es nem tudhatod h a te kiszemelted beleesik-e abba a maradek 10%ba aki orulne egy ilyen vallomasnak :). Inkabb varj meg egy kicsit, figyeld a tovabbi jeleket, ha utana is ugy gondolod h tetszel neki, akkor talaj ra egy megfelelo alkalmat, amikor kettesbe vagytok, es mondd el neki h mit erzel, de ne zuditsd ra, csak finoman kozold. De kezdetnek az is tokeletes lenne szerintem ha elhivnad randira, mivel ha jol vettem ki a szavaidbol azon meg nem vagytok tul. Probalj meg vele tobbet elobe beszelgetni, a facebook helyett h jobban megismerjetek egymast. Es hidd el, elobe mindig minden erzelem sokkal jobban atjon, igy megtudhatod h valoban erdeklodik-e irantad. Sok sikert :))
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!