Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszett ügy? Hogy érjem el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszett ügy? Hogy érjem el, hogy ő keressen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit kb egy hónapja ismertem meg és azóta minden nap beszéltünk, snapchateltünk meg ilyenek. Volt szó taliról de nem értem rá ezért elmaradt, aztán megint mondta hogy ő várja mikor szóljak hogy talizzunk. Utána mondtam is egyből, hogy oké hétvégén ráérek találkozhatunk. Erre ő azt mondta nem biztos hogy ráér, de majd igyekszik úgy alakítani. Azután folytattuk a beszélgetést, vagyis hát én írtam neki reggel és arra csak késő este reagált és nem volt túl érdeklődő. Aztán megint írtam neki, és azt már lassan 2 napja meg sem nyitja pedig többször is láttam, hogy elérhető. Snapen küldött egy képet, de ennyi. Nem értem miért nem ír vissza, vagy ha nem is akar velem talizni képeket miért küld? A helyében égne a bőr a pofámon, hogy az üzenetre nem válaszolok de azért random képeket küldök. Most akkor mit akarhat tőlem? Nekem egyébként nagyon bejön a srác de már így is olyan hülyén és megalázottnak érzem magam, ezért próbálok úgy tenni mintha nem érdekelne az egész, de mindig ezen kattogok.

18/L

2016. jún. 1. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok ezzel most, hogy van egy srác akivel eleinte sokat beszélgettünk de már alig-alig...csak képeket küld, vagy belinkel egy oldalt és ennyi :/ jó hát nekem nem tetszik a srác de attól még rosszul esik...én úgy szoktam csinálni hogy ha nem ír én sem írok...ha pedig küld valamit normálisan válaszolok neki...persze nem sokáig lehet ezt "játszani" de én elég szókimondó vagyok és ha megunom akkor biztos szólok neki:D

persze ez nem épp ugyanaz mert hát ugye nekem nem tetszik...de hátha segítettem...

2016. jún. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!