Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám helyre a múltam?
Kis iskolás koromban nagyon buta voltam és elég rossz dolgokat műveltem ami miatt megutáltak a többiek.
Viszont azóta jelentősen változtam jó irányba és nem szeretnék olyan sok emberrel rosszba lenni, mert ha véletlen elmegyek valahol és meglátok valakit, akkor gáznak érzem és szégyellem magam.
Szeretnék velük jóba lenni, de ezek után nem tudom hogyan, mert tényleg nagyon rossz múltam volt.
Most beleképzelem magam azok helyébe, akikel rosszat tehettél. Például felteszem magamnak a kérdést: Mit tegyenek azok ma felnőttként, akik diák koromban valami bosszúságot okoztak nekem és másoknak? Hát valami nagyon pozitívot tegyenek. Például adjanak nagyon jó ötleteket és információkat a karrierrel kapcsolatban, aminek nagy hasznát vehetem.
Például egyik, bár nem nagy bosszúságot okozott egy vagy két alkalommal, de ma felnőtt korban megmutatta méhészetét és ellátott minden olyan hasznos infóval amivel én is sikerre vihetem ha netán ahhoz támadna kedvem hogy én is elkezdem. Ezért eszembe sem jutott emlékezni a kevésbé pozitív múltjára. Mert az számít hogy ma a jelenben milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!