Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik el ez a nagy hiszti?
Szeptemberben szakított velem az barátom, január óta egyáltalán nem beszélünk. Nagyon sok idő eltelt a szakítás óta, én mégis most borultam ki. Két hete minden este sírok miatta elalvás előtt. Nem tudom miért kezdett el ennyire hiányozni, miért érzem azt, hogy szeretem. Gondolom ez nem “igazi”. Van valami módszer hogy ez elmúljon?! Nem ez az első szakításom, de eddig ezt bánom a legjobban. Kontaktot nem szívesen venném fel vele, egyrészt kitöröltem mindenét, másrészt nem akarok az a lány lenni, aki zaklatja. Új emberekkel még annyira nem tudok ismerkedni, próbáltam, de nem esett jól.
Valami tipp? 18L
Egyadül érzed magadat és az emlékeidben ott vannak, hogy milyen jó is volt vele(távlatban csak a jó emlékek maradnak meg), és ezért.
Keress barátokat, nem kell konkrétan párkapcsolatot keresned, de keress olyanokat akikkel jól érzed magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!