Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott az, akiért odáig vagyok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
16/f vagyok. Van egy 14/l, akit imádok, de már mással jár. Múltkor összevesztem vele, és olyan vágtam a fejéhez, hogy "mindent megkapsz", meg ilyesmiket, azóta megbántam, hogy mit írtam neki. Próbáltam bocsánatot kérni, de letiltott(ilyen haragtartó, és pár hétig nem igazán akar szóba állni velem :/). Hogyan kérjek bocsánatot? Hogyan érjem el, hogy feloldjon a tiltás alól?2017. ápr. 7. 22:06
1/4 Csucsu007 válasza:
Mi lenne ha nem spammelnéd? Nem tiltana le. Mellesleg nem hiszem, hogy annyira letiltott, hogy oda se tudsz menni hozzá bocsánatot kérni
2/4 anonim válasza:
Fogod magad és odasétálsz hozzá ÉLŐBEN és elmondod neki hogy Bocsi. Hát nem egyszerűbb? 18F
3/4 anonim válasza:
Nyilván azért tiltott le, mert már nem akar veled beszélni, azaz a legjobb az lenne, ha elengednéd ezt a dolgot, de ha te ennyire erőszakosan akarsz még tőle valamit(bocsánatot kérni, bármi) akkor menj oda hozzá személyesen, vagy szerezd meg a telefonszámát és hívd fel.
4/4 anonim válasza:
Élőben beszélj vele, ha más nem akkor a legutolsó esetben csinálj egy másik fb profilt, és onnan kérj tőle bocsánatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!