Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott viberen? (Viberes emberek segitsenek)
Figyelt kérdés
A viberen az a fiu aki tetszik es honapokat beszeltunk lehet letiltott... Ma nagyon rossz kedve volt es egyszercsak viberen nem irta ki hogy mikor volt elerheto es ha irtam neki akkor meg nem irta ki hogy "kezbesitve"...
Ez akkor azt jelenti hogy blokkolt?
2016. szept. 9. 19:13
2/18 anonim válasza:
szó nincs róla azt akkor egyértelmű amikor nem is irja stabilan hogy "kézbesítve" mert ezt akkor nem írja ki ha a fogadó fél nincs internet közelben ergo nincs nete vagy ha blokkolt de azt nyilván le tudja szűrni az ember hogy ha 3 napig még csak nincs is "kézbesítve" akkor az gyanus hacsak erre nem adott előtte megfelelő magyarázatot hogy miért nem lesz elérhető
3/18 A kérdező kommentje:
De ma volt nagyon szar kedve es mondtam hogy akkor hagyom pihenni... Es nyilvan van internete vagy ha az elment akkor mobilnete is van... Es ha nem lenne nete akkor is kiirna hogy "elerhet ekkor:..... "
Vagy nem? :/
2016. szept. 9. 19:22
4/18 anonim válasza:
Szeritem letiltott :/ szóval reménykedj abban hogy másnapra jobb kedve lesz és feloldja a tiltást.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos kiderult:letiltott :(
Na mind1😭
2016. szept. 9. 19:53
6/18 anonim válasza:
És ezután mit akarsz tenni ? Ha úgy gondolja hogy feloldja a blokkolást?
7/18 A kérdező kommentje:
En ugyanugy szeretem ot... Amugy ezt mar 2.szorra csinalja... De annyira szerelmes vagyok hogy mindig megbocsajtok neki :)
Szoval most inkabb varok... Vagy ir... Vagy nem😔
2016. szept. 9. 20:08
8/18 anonim válasza:
Másodjára csinálja ? És te ezek után hajlandó vagy neki megbocsáltani? Már rég hagytam volna mert aki többször tesz ilyet az a későbbiekben is ugyan úgy fogja folytatni.
10/18 anonim válasza:
Egyebkent en vagyok az emlitett... en is szeretem ot csak ma szimplan annyira lehoztak az eletrol h gykt olvasom es nem beszelek senkivel ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!