Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott viberen? (Viberes emberek segitsenek)
Figyelt kérdés
A viberen az a fiu aki tetszik es honapokat beszeltunk lehet letiltott... Ma nagyon rossz kedve volt es egyszercsak viberen nem irta ki hogy mikor volt elerheto es ha irtam neki akkor meg nem irta ki hogy "kezbesitve"...
Ez akkor azt jelenti hogy blokkolt?
2016. szept. 9. 19:13
11/18 anonim válasza:
#9 hát szép egy ember vagy nem mondom ...
12/18 anonim válasza:
#10. Te magadnak való vagy mert ha szeretnéd akkor nem csinálnál ilyeneket hanem megbeszélnéd vele...
13/18 anonim válasza:
Koszonom :) egyebkent nem akarok neki rosszat.. fontos nekem, de mostanaban eleg sokmindenen mentem keresztul... egy picit ugy ereztem a vilag amiben addig eltem osszedol es most a kisebb problemak is eloidezik ezt :) errol nem tehetek es tudom h megvaltozik majd csak ido kell hozza :) van aki sir van aki duhong en meg csak teljesen egyedul akarok lenni kicsit.. ettol fuggetlenul nagyon szeretek vele beszelgetni sot! Szinte imadom... de meg ilyen allapotban vagyok nem szeretnem huzni szegeny agyat.
14/18 anonim válasza:
Jaj brühüm brühüm szénynek kemény az élet akkor én mit szóljak minden héten elcsap egy kocsi a csaladi allapotom se fényes barátaimmal is rosszban vagyok azt meg se rinyalok. Foglalkozni kellene másnak az érzéseivel is ...
15/18 anonim válasza:
Koszonom :) itt tenyleg mindenki szakerto es mindent tud...annyira ismersz ot is es engem is es amugy megbeszeltem mar ezt vele :)...memtudom te mondjuk h reagalsz arra ha meghal egy hozzatartozod de mind1.
16/18 anonim válasza:
Erre a Matektanárom szavait idézem "jó megértem,részvétem de attól nem fog feltámadni hogy napokon keresztűl csak sírsz mert ez nem úgy megy "
Tetszett? Na ennyit mondok
17/18 anonim válasza:
És igen. Nem ismerlek se téged se őt. De a leírtak alapján sz@r ember lehetsz .. Mar bocs a kifejezésért de így van át kéne kicsit gondolnod magadban a dolgokat nem gondolod?? Hm??
18/18 A kérdező kommentje:
Jolvan, hagyjatok beken letszives😔
2016. szept. 9. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!