Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott majd pár év múlva...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott majd pár év múlva felold. De minek?

Figyelt kérdés
Első szerelmem volt. Elég mély lelki nyomot hagyott bennem. 9. Év elején jöttünk össze(osztálytársak voltunk). November közepén közli megunt, másnap kiiratkozott a suliból majd letiltott... ez 2014 ben volt. Nem tudom miért de hatalmas lelki sérülést hagyott bennem, nem volt elég, hogy elhagyott de elég csúnyán is közölte. Én hónapokig csak sírtam.. majd a napokban kiváncsiságból megnéztem erre látom feloldott.. most nem azért de én ha valakit ilyen módon 1x letiltok azt úgy is hagyom. Amúgy szerettem de én most így visszanézve nem mondanám akkora szerelemnek talán csak inkább az elsőnek. De akkor miért hagyott bennem akkor nyomot, hogy ha ma arra az időkre gondolok összeszorul a gyomrom? Igazából íránta csak egy ürességet érzek de akkor is vannak régi sebek amik mindig tudnak még fájni.
2017. márc. 28. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj rá megtudod
2017. márc. 28. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 adom
2017. márc. 28. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm 😊 Amúgy 19/L
2017. márc. 28. 19:50
 4/5 anonim válasza:
Végül mi lett?
2018. márc. 27. 23:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi nem beszéltünk.
2018. márc. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!