Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt megismerkedtem egy fiúval és szeretem, nagyon. Ő elégé sokat vár el tőlem (fehérneműs képet), de szeintem egy hét nem elég, hogy megbíz valakiben. Facebook-on is írtunk, de ő megharagudott, mert nem küldtem képet és letiltott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
#barát #kihasználó?
2017. márc. 31. 17:21
2/5 anonim válasza:
Biztos nem küldenék képeket olyannak akivel még nem is találkoztam,ha lány lennék.. (Fiú vagyok amúgy)
Ha meg ilyeneket kér egy hét után szerintem tudod mit akarhat...
Egyáltalán biztos vagy benne, hogy nem kamuprofil?:D
3/5 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de a kérdés alapján finoman szólva is eléggé butácska vagy!
Netes valakinek, akiről valójában azt sem tudod, hogy kicsoda... fehérneműs képeket küldeni, meg hogy szereted meg ilyen baromságokat. Hány éves vagy, 12?
Hogy mit tegyél? Nőj fel például egy kicsit!
5/5 anonim válasza:
Nekem már pár óra után küldték innen a képeket :DDD
Amúgy ha ekkora bunkó nyilván felejtsd el gyorsan. Eszedbe ne jusson neki küldeni nem mindenki olyan rendes ám mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!