Megismerkedtem egy lánnyal a neten de kiderült róla, hogy valójában egy dalek. Most mit csináljak?
Ez fura mivel a Dalekek nemtelenek és nincsenek érzelmeik, de szerintem próbáld meg humanoid dalekké alakítani úgy hogy vegyíted a DNS-ét egy emberével így emberszabású lessz lesznek érzései stb.
Persze az is megoldás hogy nem akkor nyomsz magadba LSD-t amikor Doctor WHo-t nézel.
Az igazságot még mindig nem tudom felfogni. Még azt is mondta, hogy találkozásunkra süt soufflét is.
Egyébként újra írt nekem és azt mondta, hogy ő valaha ember volt és ezért ugyanúgy megmaradtak az érzései. Csak a tudatát áthelyezték egy dalekba és most így kell élnie. Állítólag azért hazudott, mert egyébként nem álltam volna szóba vele.
Akkor adjak neki még egy esélyt?
Mivel a Doktornak segített, így rossz nem lehet.
Tudod mit? Mutass be neki és talán tudok segíteni, hogy emberi alakja legyen... . Jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!