Lehetséges, hogy a nap valójában a fénylények titkos bázisa?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 11:30
2/21 FIVESTAR válasza:
Hát igen nagyon unalmas a nyári szünet =/
Amugy a szüneten kivül is ennyire hüllye vagy?! :D
Abba kéne hagyni a tv-t egy kis időre ;)
3/21 A kérdező kommentje:
Jajj a szkepti-kussss ok már megint megjelentek, de azt nem ismerik be, hogy mennyire logikus a feltételezésem...
2013. júl. 29. 12:00
4/21 anonim válasza:
Nem, kérdező, a Nap valójában egy 15 km átmérőjű lámpa, amivel megvilágítanak minket. Mert valójában a világűr sokkal kisebb mint gondolnánk, de ezt egyszer már leírtam. Ha azt vesszük, hogy hány csillag van az égen, melyeknek fénye állítólag 1000szer nagyobb mint a Napé, és még sincs világosság éjjelente. Azért mert HAZUGSÁG!!!!!!!!!!!!! Értsétek már meg, a csillagok kis néhány km átmérőjű kis gömbök, amik nem is világítanak olyan erősen, és hőt is kevesebbet adnak ki!!!!! Különben nappali világosságnak kéne lenni este attól az erős 3000-3500 db látható csillagtól!!!! És amikor állítólag a Föld árnyéka rávetül a Holdra, érdekes módon a Hold sötét oldalát soha nem látni. Mutasson már nekem valaki egy olyan képet, ahol a hold elsötétülő oldalát lehet látni halványan. Nem tudsz!!! Mert valójában nincs is ott!!!!!! A hold egy parabola alakú nagyító, aminek az egyik felén nem lehet átlátni!!! És forog körbe körbe, ezt hiszik az emberek, hogy a föld árnyéka, de ez egy NAGY KAMU!! Mondhattok amit akartok, nevezhettek hülyének de ez az igazság. Ti is ezt hinnétek el, ha gyerekkorotokban nem nevelték volna belétek, ezt a modern sztorit. Ébredjetek már fel emberek!!
5/21 anonim válasza:
Én hiszek neked! Alapítsunk szektát és győzzünk meg mindenkit, h mekkora hülyék vagyunk! Lehetne a jelszavunk: "Te se csukott szemmel éljél, ne csak lássál, nézzél!
A tudás többet ér a pénznél; Hidd el, h a Nap is csak egy fénylény!" Hogy tetszik?:D
6/21 anonim válasza:
4. vagyok, és amit mondtam nem viccből mondtam. Azért gondolkozzatok el rajta!
7/21 A kérdező kommentje:
Ötös te nagyon kreatív vagy az ilyen emberekre szükség van, én Budapesti vagyok, ez lesz az egyházunk szlogene akkor, már csak tagokat kell szerezni, de nem baj, mer nekem van több mint ezer ismerősöm a facen. :)
2013. júl. 29. 12:33
8/21 anonim válasza:
Én annak örülök, hogy a Földön viszont kevés az észlény...
9/21 anonim válasza:
a négyest ne vegyétek be, mert ő egy modern charles manson. el is hiszi az őrültségeit, a fizikáról pedig semmit nem hallott. amúgy egy ilyen szektából egész jó kis pénzt össze tudnátok szedni. csak kell pár veréb, aki megeszi.
10/21 anonim válasza:
/5/ oooh...remek:DD:) Meghódítjuk majd a Világot!! Csak az a baj, h én miskolci vagyok:( :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!