Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lányal facebookon 90 % ban egyezik az ízlésünk és a felfogásunk?
Figyelt kérdés
Habár ő 18 én meg 20. Az elsőnap hajnalig üzengettünk egymásnak. De már aligír nekem én meg nem akkarok 1000 rel irkálni meg nyomúlni mert biztos tolakodásnak venné. Még nem tudtam vele találkozni mert mesze lakik és macerás az út. Az a kétdésem hogy irhatok neki nyugottan ha ő nem ír vagy hadjak neki időt hogy ő irjon? Már egy napja nem dumáltam vele és rendesen hiányzik.2015. júl. 4. 01:29
1/4 anonim válasza:
Most en is igy vagyok. Nem talalkoztunk de hianyzik nekem.
17/L
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet azért mert ritkàn beszél vagy találkozik az ember nagyon hozzá hasonló lányal.
És te mit tennél ?
2015. júl. 4. 01:42
3/4 anonim válasza:
Eldumáltátok az összes témát, cumi! Hozz vele őssze egy találkát, aztán lesz ami lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!