Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal keretein belül az elsőt?
17 éves lány vagyok. Volt egy elég hosszú kapcsolatom (1,5 év), amiben szintén voltak köztünk dolgok a barátommal, de nem feküdtünk le végül. Utólag visszagondolva kicsit bánom, mert nagyon jó emlékként maradt volna meg, ha az első szerelmemmel történik meg a dolog. Fél év telt el a szakításunk óta, lassan 18 éves leszek. Másfél hónapja randizgatok egy fiúval, vele kicsit pörgősebben alakultak a dolgok, de nem is bánom, mert nagyon élvezem. Jóval tapasztaltabb, mint a volt barátom, és teljesen más érzés vele minden. Nem valószínű, hogy kapcsolat lesz köztünk, de sokat gondolkodok rajta, hogy megtörténjen vele az első. A srác egyáltalán nem erőlteti, és tiszteli a döntésemet, hogy olyannal szeretném, akivel együtt vagyok, aki iránt érzek valami komolyabbat. De gondolkodtam és igazából én szeretném, hogy megtörténjen, csak azon parázok, hogy ez nem lenne-e erkölcstelen tőlem. Meg persze mit mondani a barátnőknek később, majd mindenkinek azt meséljem, hogy egy kavargatással veszítettem el? Tudom, hogy nem mások véleményével kell foglalkozni, de kicsit mégis vegyesen érzek most. Várom a véleményeteket, csak őszintén-
xxx
Igen, én is értékelem, hogy nem erőltet semmit :).
Igen, ő is tudja, inkább rajta múlik az, hogy lesz-e belőlünk kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!