Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a “barátság extrákkal” kapcsolatról?
Figyelt kérdés
16 évesek között2018. márc. 30. 20:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez minden korosztálynál furcsa. De ti tudjátok
2/10 anonim válasza:
Undorító, de már legalább 100x volt a kérdés, van fent egy kereső része az oldalnak, miért nem használjátok?
3/10 October15 válasza:
Eeeeeeeeeeh... nem igazán az én világom. 16 éveseknek meg aztán pláne nem.
26F
4/10 anonim válasza:
A kapcsolatok nagy része valójában ilyen, csak nincs kimondva.
5/10 anonim válasza:
Undorító.. Taknyosok között meg főleg.
6/10 anonim válasza:
Szerintem rendben van minek komoly kapcsolat
7/10 anonim válasza:
Ha valaki csak úgy megy bele, akkor oké. Nem akar kötöttséget, rendben, de megkapom... L
8/10 anonim válasza:
Ebben a korban szerintem gáz, de ti tudjátok. Egyszer valamelyik fél úgyis többet fog érezni, és onnantól csak szenvedés lesz számára
10/10 Tseppkoe válasza:
Jó, valamire jó.
Örök szép emlék is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!