Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátság extrákkal kapcsolatról?
Öm? De közben ő is kihszanálja a másikat? Mert mindketten egymást dugják??? ööö, nem értem, 2 miért csak őt használnák ki??
Ha akarod, tedd meg, próba szerencse. Te húzod meg a határt. De NE engedd, hogy lenézzenek - ha meg akarnak szégyeníteni, emlékeztesd őket, hogy ez a te életed, a te szexualitásod, senkinek semmi köze hozzá.
#5: Képzeld nagyfiú, a lányok nem kerülnek el és hát nem is a kérdező-féle lányokról van szó ;)
Te mi a francot szólsz be? Egyrészt nem neked szólt a válasz, másrészt mert nem tetszik a véleményem neked, még nem fog változni. Nem vagyok álszent csak azért, mert eltér a véleményem és különbséget teszek nő és nő között.
#6 Sajnálom, remélem kigyógyulnak belőled.
Ez egy fórum, a válaszod publikus... veszed a lapot vagy további magyarázatra szorul a dolog?
Egy. Kettő, kezd mocskosul unalmas lenni ez a lenéző attitűd azokkal a lányokkal, nőkkel szemben, akik -ne adj isten!- merészelnek szexelni, mert azt tesznek a testükkel, amit akarsz, 2015 van, élvezik a szexet mert, juj, a szex élvezetes! Tudom, tudom, számodra ez arcátlan pimaszság, a huszadik században ragadtál. De azért szólok: ébresztő, Csipkerózsika.
Ajj, az ilyen kis méregzsákoknak már az ágyban lenne a helyük.....:)
Mivel azok a lányok, akikről beszéltem, hasonlóan gondolkodnak, mint én, így nem fog senki "kigyógyulni" belőlem :) Úgy írsz le, mintha egy sza.r ember lennék, mert más mer lenni a véleményem.
A szexkapcsolat meg nem "századfüggő". Ugyanúgy volt 500 évvel ezelőtt is, mint most. Szóval nem ragadtam én le sehol sem, a szexkapcsolat nem a 21.sz. "találmánya".
Tegyék ezek a lányok a testükkel, amit csak akarnak, de akkor viseljék a rengeteg negatív következményt, mert legalább az emberek fele van azon a véleményen,amin én, és fel azon, amin te. ;)
#9 Adsz jóéjt puszit, apuci?
Félreértesz, nem kicsit. Engem az zavar, hogy kevésbé értékes embernek tartod azokat, akik ismeretek farkán táncolnak vagy leszopnak húsz faszt egyszerre. És ezt büszkén leírod.
Nem, véletlenül sincs rendján, hogy megszégyenítjük az ilyen embereket. Prűd, álszent attitűd. És nem kell rámutatni, mennyien vannak a te véleményeden - többen, mint az enyémen. Ezért rohad ez a társadalom. Még mindig ott tartotok, hogy a szex tabu dolog, szabályokhoz van kötve, és főleg a nőket hurcoljátok meg azért, amiket tesznek. Az egész gondolkodásmód el van bszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!