Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? Tinektek hogy sikerült ezt összehozni? Meddig tartott?
Mindig a csaj hozta fel, mert nem akartam kapcsolatot.
Kb 1 évig tartott mindig, viszont csúnya vége van.
Sose jön ki jól az ember egy ilyen kapcsolatból.
Évekig jó barátok voltunk. Egyszer miért ne alapon szex is lett. Pár alkalom után már se szex se barátság. Egy jó barátot veszítettem el, mert ő az "extra" után többet akart. Akkor már nem volt elég a barátság neki.
Én a mostani barátommal így jöttem össze.
Először barátok voltunk olyan 1 hónapig, de nagyon közeli barátok, aztán elkezdtünk kicsit közeledni egymáshoz(puszi arcra, nyakra, szájra...akkor már csók is, mert miért ne..utána persze szex is)...és hát ja, eljutottunk addig a pontig amikor ez már nem csak barátság volt, de még kapcsolat sem, vagyis csak barátság extrával.
Aztán végül megbeszéltük, hogy mivel mindketten nagyon fontosak vagyunk egymásnak a megismerkedésünk legelejétől fogva és a kémia is működik közöttünk...megpróbálhatnánk a kapcsolatot.
Azt hozzátenném, hogy én hamar beleszerettem, de nekem az is elég lett volna, hacsak barátok vagyunk, nem tudtam, hogy ő akar-e többet.Aztán amikor elkezdett közeledni nyilván nem utasítottam vissza és persze ő is belém szeretett:)
Ha valakinek esteleg van kérdése írjon nyugodtan, eléggé össze-vissza írtam le a dolgokat:D
Több, mint 1 éve vagyunk együtt. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!