Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkoztam egy lánynál, aki friendzoneolt. Szerintetek lehet még köztünk barátság extrákkal, vagy ne is foglalkozzak a lánnyal?
Fogalmi dugóban vagy kedves kérdező.
Ha friendzónban vagy, akkor azt jelenti, hogy jóban vagytok, de nem akar összejönni veled, tehát mint barát illene továbbra is foglalkozni a lánnyal.
Ha friendzónban vagy, akkor általában pont szexuálisan nem kelted fel az érdeklődését a másiknak, tehát ennél messzebb nem is lehetsz a barátság extrákkal kapcsolattól.
A leírtak alapján vagy ki lettél kosarazva, vagy csak ki akartál használni egy szegény lányt, szóval hagyd békén, sőt a ha így állsz a lányokhoz, akkor jobb lenne ha minden lányt békén hagynál.
Nem kihasználni akartam. Szerelmes vagyok/voltam belé, próbálkoztam, de vusszautasított, mert elvileg nem akarta, hogy a barátságunk tönkremenjen miatta. Pedig nem is voltunk barátok előtte, csak néha beszéltünk pár szót.
Miért illene vele foglalkoznomy ha ő utasított el engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!