Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire felszínes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire felszínes?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Akiről azt hittem szeretem. De rá jöttem később , hogy igazából angyalba bűjt ördög. Kicsit azért össze tőrt. Mert elvileg azért nem jön össze velem mert nem vagyok 180+ cm. Csak 178,5 cm körűl vagyok? Most olyan lányoknak akiknek a “minimum” magasság pl180-181 cm azok közt komolyan sok olyan van. Akik azért nem jönnek össze egy fiúval mert 1-2-3 centivel alacsonyabb vagy ez nem számit már annyira felszinesnek?! Illetve olyat is halottam a csajról , ez biztos hogy felszines elvileg csak olyan pasival jön össze. Akinek minimum egy Iphone/7 vagy 8 van a kezébe ! Hát bocs. F

De nekem LG V30-am van. És a következő telom az egy 200 ezer forint kőrnyéki Acer lesz. Nem szeretem az Iphone-t annyira és kész :D! Komolyan idáig sűlyedett a generáció. Már a lányok 70% ilyen? Vagy mi? Miért lesz az ember menőbb, ha Iphone van a kezébe? Nem tudom fel fogni! Ha jön ide olyan csaj. Akinek ilyen igénye van írja le összintén, hogy miért kell neki “menő” csávó!

18/F, ő 16/L

2019. febr. 25. 15:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Az is érdekel , hogy mennyi lány van aki 1-2-3 cm miatt nem jön össze fiúval! Vajon lesz e aki ide kommentel ilyet :D!?
2019. febr. 25. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Bizonyos határokig megértem hogy felállítanak a lányok elvárásokat a srácokkal szemben, de azok olyasmik általában mint pl: legyen ápolt, legyen vicces, legyen önbizalma, stb. Nekem eleve ott gyanús, hogy általában nem amiatt nem jövök össze egy lánnyal, mert kisebb a melle mint.. vagy mert rövid a haja, vagy mert nem 40-es a lába. Mi ez a baromság, hogy 2-3cm híján nem vagy 180cm, és ez probléma? :D Azt megértem, hogy magas srácok jobban bejönnek neki, de könyörgöm, kinek tűnik fel az a pár cm különbség? Ha meglenne a magasságod és a telefonod, hidd el, akkor másba kötne bele.

Amúgy nem, ettől nem leszel menő. Ezzel ő saját magát írja le, mert ilyen primitív a gondolkodása. A magasságod eleve adott, ezen ne is csüngj. A telefonos dolog meg a legalja, ezzel végképp ne foglalkozz. Még kislány, keress érettebbet, akinek kicsit benőtt már a feje.

2019. febr. 25. 15:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát te nem vag százas xd
2019. febr. 25. 15:10
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 a telefonos dolog az undorító! Meg a csaj egyszer megkérdezte , hogy hány cm vagyok és én azt mondtam , hogy 178,5 ! És, most azon agyalok , hogy az a 1,5 cm ugyse számít. Inkább ezentúl lehet azt mondom mindenkinek, hogy 180 és kész! Ez attól függ , hogy mennyi lány ilyen. Am van egy olyan ismerősöm akivel cipőbe ugy , hogy neki magasabb cipője volt össze mértek és ő rosszul méretkezett meg és 174-nek mérte magát, és kb akkorák voltunk és azt dumálja rolam is , hogy 174 vagyok. Majdnem verekedésünk is lett e miatt, és még szerintem mindig nem álitotta le magát! Mert az ilyet nem szeretem , hogy valaki a saját tévedése miatt amit nem lát be minősít le felé engem! Egyébként a csaj az csak 167 cm magas!
2019. febr. 25. 15:18
 5/10 A kérdező kommentje:
kb
2019. febr. 25. 15:20
 6/10 anonim válasza:
100%
Figyelj, lehet, hogy megviselt téged, de a lány lehet csak nem akart megbántani azzal, hogy csúnya vagy, túl sovány vagy, nem vagy helyes, stb. Honnan tudod biztosan, hogy ez igaz? Szerintem csak kitalálta, de amúgy nem normális, hogy a telefonos dolog az neki követelmény. A magasságra azért sokan néznek úgy mint előnyre.
2019. febr. 25. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Én is megnézem, hogy egy srácnak milyen cuccai vannak, milyen magas stb.. De ennyire azért nem számít.. Pl hogy egy iPhone 7-e vagy egy Huawei p 10-e van nagyon nem fog érdekelni.. A magasság már inkább, nálam ilyen 175+ tol tokeletes (főleg az en 158 cm-el)

Meg ha tényleg megtetszik

2019. febr. 25. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:

/szeretem akkor nem a cuccait fogom egész nap nezegetni..

Bocsi az előbb elkuldtem veletlenxd

2019. febr. 25. 16:57
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 Nekem meg mondta , hogy az a baja , hogy nem vagyok 180 cm! Ezzel pont nem az a helyzet , hogy nem akart meg bántani. Hanem pont fórdítva. Az iphone-s dolgot nem ő mondta hanem eggyik haverom ! De ezek után ki nézem belőle. Másrészt eddig csak olyan barátai voltak akiknek 150 ezer forint feletti Iphone-juk volt! Tehát... Amúgy úgy tudom sok mai lány vagy erre. Vagy arra megy , hogy a csávó arogáns és gőgös legyen. Kivétel a lányok 15%-nak!
2019. febr. 25. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezek a nem iphoenod van nem jovok osssze veled dumak honnan jottek? Lg g4em van asszem, és akárhanyszor randiztam, felszínes instacsajokkal is, egyszer nem volt téma a szaros telefonom, meg hogy mim van, az számitott hogy bejövök nekik. Max 14 éves korosztályban menő ez. 18f
2019. febr. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!