Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire felszínes?
Van egy lány. Akiről azt hittem szeretem. De rá jöttem később , hogy igazából angyalba bűjt ördög. Kicsit azért össze tőrt. Mert elvileg azért nem jön össze velem mert nem vagyok 180+ cm. Csak 178,5 cm körűl vagyok? Most olyan lányoknak akiknek a “minimum” magasság pl180-181 cm azok közt komolyan sok olyan van. Akik azért nem jönnek össze egy fiúval mert 1-2-3 centivel alacsonyabb vagy ez nem számit már annyira felszinesnek?! Illetve olyat is halottam a csajról , ez biztos hogy felszines elvileg csak olyan pasival jön össze. Akinek minimum egy Iphone/7 vagy 8 van a kezébe ! Hát bocs. F
De nekem LG V30-am van. És a következő telom az egy 200 ezer forint kőrnyéki Acer lesz. Nem szeretem az Iphone-t annyira és kész :D! Komolyan idáig sűlyedett a generáció. Már a lányok 70% ilyen? Vagy mi? Miért lesz az ember menőbb, ha Iphone van a kezébe? Nem tudom fel fogni! Ha jön ide olyan csaj. Akinek ilyen igénye van írja le összintén, hogy miért kell neki “menő” csávó!
18/F, ő 16/L
Bizonyos határokig megértem hogy felállítanak a lányok elvárásokat a srácokkal szemben, de azok olyasmik általában mint pl: legyen ápolt, legyen vicces, legyen önbizalma, stb. Nekem eleve ott gyanús, hogy általában nem amiatt nem jövök össze egy lánnyal, mert kisebb a melle mint.. vagy mert rövid a haja, vagy mert nem 40-es a lába. Mi ez a baromság, hogy 2-3cm híján nem vagy 180cm, és ez probléma? :D Azt megértem, hogy magas srácok jobban bejönnek neki, de könyörgöm, kinek tűnik fel az a pár cm különbség? Ha meglenne a magasságod és a telefonod, hidd el, akkor másba kötne bele.
Amúgy nem, ettől nem leszel menő. Ezzel ő saját magát írja le, mert ilyen primitív a gondolkodása. A magasságod eleve adott, ezen ne is csüngj. A telefonos dolog meg a legalja, ezzel végképp ne foglalkozz. Még kislány, keress érettebbet, akinek kicsit benőtt már a feje.
Én is megnézem, hogy egy srácnak milyen cuccai vannak, milyen magas stb.. De ennyire azért nem számít.. Pl hogy egy iPhone 7-e vagy egy Huawei p 10-e van nagyon nem fog érdekelni.. A magasság már inkább, nálam ilyen 175+ tol tokeletes (főleg az en 158 cm-el)
Meg ha tényleg megtetszik
/szeretem akkor nem a cuccait fogom egész nap nezegetni..
Bocsi az előbb elkuldtem veletlenxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!